Skip to content

Gift Guide Logo

GIFT SHOP

Als je nog wat kerstcadeau-ideeën nodig hebt voor de feestdagen, zoek dan niet verder! We hebben een gevarieerd aanbod van fantastische cadeaus voor je uitgezocht, van cadeaus voor haar, cadeaus voor hem, kleine cadeau-ideeën onder de €20, €50 en €100 tot dure cadeaus voor die speciale vriend of dat familielid in je leven. Zoek nu een paar leuke cadeaus uit voor de feestdagen in onze Holiday Gift Guide! 

Cadeau tot €20

Deze kleine cadeau-ideeën onder de €20 zijn geweldig als opvulling of voor de  kerstman op kantoor. Verdeel de vakantievreugde zonder de bank te breken!

Cadeau tot €100

Deze prachtige cadeaus onder de €100 belichamen je vrijgevigheid en zullen iemands kerst echt extra speciaal maken. Onze eersteklas cadeaus zijn een attent kerstcadeau voor iedereen. 

Luxe Cadeau

Hé, Big Spender! Geef deze iets duurdere cadeaus uit en voeg een vleugje luxe toe aan de kerst van die ene speciale persoon. Ze zijn wat zwaarder voor de portemonnee, maar je scoort er serieuze brownie points mee!

Cadeau voor haar

Maak de feestdagen onvergetelijk met onze selectie unieke cadeau-ideeën voor vrouwen. Chic, modieus, sportief, blits, schreeuwerig of luxueus, er is voor elk wat wils in onze cadeaugids voor dames!

Cadeau voor hem 

Soms kan het moeilijk zijn om cadeaus voor mannen uit te zoeken, maar dat geldt niet voor onze cadeaugids voor hem! We weten zeker dat hij alles uit onze favorieten leuk zal vinden, dus de moeilijkste beslissing zal zijn wat te kiezen!

Cadeau voor vriend 

Laat je waardering voor je vrienden blijken met deze diverse cadeau-ideeën. Van de sociale vlinder tot de boekenwurm en van de fashionista tot de low-key, je vindt hier zeker iets voor je bestie. 

Gepersonaliseerd cadaeu 

Deze gepersonaliseerde cadeaus brengen een niveau van exclusiviteit dat zeker gewaardeerd zal worden. Laat iemand zien hoeveel je van hem of haar weet door iets unieks te maken met Nike By You, Vans Customs, Converse Custom en meer.

Boeken

Schuif aan met deze boeken cadeau-ideeën voor de fervente lezer. Archieven, geschiedenisstukken, verzamelingen en samenwerkingen wachten er allemaal op om ontdekt te worden in deze prachtige hard-back edities.

Accessoires

Deze accessoires zijn allemaal onmisbaar in het dagelijks leven! Bekijk mutsen, beanies, tassen, sokken en nog veel meer in onze cadeaugids voor accessoires en zoek het perfecte accessoire uit.

Collectables

Deze schattige collectables toveren zeker een glimlach op ieders gezicht! Maak iemand blij met onze selectie Lego bouwpakketten, Bearbricks en andere leuke artikelen. 

Cadeaukaart 

Iedereen heeft wel iemand die kieskeurig is om voor te kopen, of iemand die 'niets wil'. Sla het drama over met onze selectie cadeaukaarten en laat ze zichzelf trakteren op hun eigen beste cadeau ooit.