Skip to content

De ASICS Gel-NYC

Als portaal voor stedelijk avontuur combineert de ASICS Gel-NYC een klassiek ontwerp met ultramodern comfort. Dit bovenwerk is geïnspireerd op legendarische modellen uit het begin van de jaren 2000 en heeft een nostalgische aantrekkingskracht. Onder die tijdloze esthetiek schuilt een krachtpatser van moderne prestaties met GELTM en FLUIDRIDETM technologie. Met zijn unieke mix van erfgoed en moderniteit gaat hij moeiteloos over van een casual wandeling naar een trendy uitstapje.

De Gel-NYC, die in 2021 op de markt komt, biedt ongeëvenaard comfort dat de hele dag blijft zitten en verandert de stad in jouw speeltuin, waar je ook naartoe gaat.

ASICS Gel-NYC in the city

Laatste nieuws

Alles lezen

ASICS Gel-NYC white green and black

Ontwerp van de ASICS Gel-NYC

Met zijn naadloze mix van throwback charme met modern comfort is de ASICS Gel-NYC een stijlkameleon. Dit bovenwerk is versierd met klassieke lijnen geïnspireerd op de iconische GEL-NIMBUS 3, aangevuld met knallen van kleur en dimensie afkomstig van de GEL-MC PLUS V. Met ademend mesh en eersteklas synthetisch leer kunnen ze worden aangepast aan jouw persoonlijkheid.

De Gel-NYC vult je stijl aan door elke outfit op te fleuren, of het nu gaat om gedurfd zwart-wit, strakke monochromen of levendige combinaties. Het comfort van deze sneaker is ook niet te onderschatten. Hij maakt gebruik van de pluchen GELTM technologie voor de achter- en voorvoet om schokken bij elke stap te absorberen, gebaseerd op de geavanceerde demping en respons van de GEL-CUMULUS 16.

Een lichtgewicht, veerkrachtige tussenzool houdt het licht en een strategisch buitenzoolpatroon biedt grip op elk terrein, van drukke straten tot verborgen steegjes. Trek de Gel-NYC aan en omarm de stad in stijl en comfort.

AWAKE NY X ASICS Gel-NYC

De AWAKE NY x ASICS Gel-NYC werd in januari 2023 uitgebracht in twee kleurstellingen, 'Gothic Grape' en 'Green Blue Slate' en is de allereerste samenwerking met het Gel-NYC model. Terwijl de ene een 'Pure Silver' basis heeft gecombineerd met een 'Gothic Grape' tint, heeft de andere een speelse combinatie van 'Teal' en 'Pink'. Het Awake NY-logo op de tong en het hiellipje bevestigen de samenwerking in beperkte oplage, waardoor het een must-have is voor Gel-NYC-fans.

AWAKE NY x ASICS Gel-NYC collaboration