Sneakerjagers Logo

Adverteren

Er zijn behoorlijk wat mogelijkheden om met Sneakerjagers samen te werken. Wat betekent dat het onmogelijk is om dit op de website allemaal uit te leggen. Het belangrijkste om te weten is dat de basis van Sneakerjagers bestaat uit drie onderdelen: search, blog en releasekalender. Verder hebben wij ook een Duitse en Engelse website.

Elke sectie heeft zijn eigen mogelijkheden voor een samenwerking. In 2020 ontvingen wij gemiddeld 600.000 bezoekers per maand! Daarnaast hebben we op onze social mediakanalen ook een bereik in de miljoenen. 

Jouw webshop op Sneakerjagers?

Wil je meer bezoekers en omzet genereren voor je website en deze onder aandacht brengen van onze bezoekers? In samenwerking met Clickwire.io zorgen wij voor de integratie van uw webshop in onze sneaker zoekmachine.

Branding

Naast de integratie van jouw webshop hebben wij nog veel meer te bieden, zoals advertorials, social giveaways, dedicated mailings, bannering of het verstrekken van een exclusieve kortingscode!

Social following

Sneakerjagers heeft op de social mediakanalen een grote following. In totaal zitten we momenteel op 574.000+ volgers (Instagram, Facebook, Twitter en YouTube) en deze aantallen blijven maar stijgen. Dagelijks bereiken we hier een miljoenenpubliek mee. 

Let’s meet!

Ben jij geïnteresseerd in een unieke samenwerking waarbij er een mooie deal uit zal ontstaan? Stuur ons een mailtje, zodat we elkaar kunnen ontmoeten om te kijken wast we samen kunnen doen!

Om de Sneakerjagers Mediakit 2021 aan te vragen, e-mail tom@sneakerjagers.com