Sneakerjagers Logo

Adverteren

Er zijn 101 mogelijkheden om met ons samen te werken. We kunnen dus niet in een stukje tekst op de website uitleggen wat dit allemaal inhoud. De basis van Sneakerjagers bestaat uit drie onderdelen: search, blog en releasekalender. Daarnaast hebben wij ook een Duitse en een Engelse site.

Elke sectie heeft zijn eigen mogelijkheden voor samenwerking. In 2020 bezochten gemiddeld 543.000 bezoekers per maand Sneakerjagers en hebben we een bereik in de miljoenen op onze social media kanalen.

Jouw webshop op Sneakerjagers?

Wilt u meer bezoekers en omzet genereren voor uw webshop en deze onder de aandacht brengen van onze bezoekers? Sneakerjagers werkt samen met Clickwire.io voor de integratie van uw webshop in onze sneaker zoekmachine.

Branding

Naast de integratie van uw webshop, hebben wij nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan advertorials, social wedstrijden, dedicated mailings, bannering of het verstrekken van een exclusieve kortingscode.

Social following

Sneakerjagers heeft een grote sociale achterban (+574.000) via verschillende sociale kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube). Hiermee bereiken we dagelijks een miljoenenpubliek.

Let’s meet!

Wij zijn op zoek naar unieke samenwerkingen waarbij wederzijds enthousiasme altijd zal leiden tot een mooie deal. Of nog beter, laten we u ontmoeten en kijken wat we samen kunnen doen!

Om de Sneakerjagers Mediakit 2021 aan te vragen, e-mail info@sneakerjagers.nl t.a.v. Tom.

© 2021 Sneakerjagers — All rights reserved