Skip to content

De New Balance 9060

De New Balance 9060 haalt inspiratie uit het erfgoed van de 990-serie en de high-speed hardloopschoenen van de jaren 2000, zoals de 880v2. Het werd voor het eerst uitgebracht in een 'Mindful Grey' colorway op 16 juli 2022, en wereldwijd beschikbaar gemaakt in New Balance winkels, waaronder Australië en de VS.

Het kan op verschillende manieren worden gedragen, zoals met baggy jeans of cargo broek voor een meer casual look, gym joggingbroek, of zelfs broek voor een meer formele ensemble.

new balance 9060 mindful grey

New Balance 9060 Anatomy

De anatomie van de New Balance 9060

De 9060 past bij de maat en heeft een ruimere bouw in vergelijking met sommige andere New Balance modellen, het verstrekken van een comfortabele pasvorm zonder de noodzaak om maat omhoog. Bij het veters strikken van de sneaker, wordt het aanbevolen om te gaan voor een brede vetersluiting stijl zonder lussen om de beste look te bereiken - Net als bij andere New Balance sneakers, comfort is een prioriteit in het ontwerp van de 9060.

De tussenzool van de 9060 is gemaakt van ABZORB, New Balance's eigen demping technologie. ABZORB staat bekend om zijn schokabsorptie en responsiviteit, waardoor het een comfortabele en ondersteunende keuze voor dagelijks gebruik. De buitenzool is gemaakt van massief rubber. Dit zorgt voor een goede tractie en duurzaamheid, waardoor de schoen geschikt voor een verscheidenheid van oppervlakken.

Laatste nieuws

Alles lezen

New Balance 9060 Collab

Beste NB 9060 Collaborations

In de afgelopen jaren heeft New Balance verschillende populaire samenwerkingen uitgebracht. De Joe Freshgoods x New Balance 9060 'Inside Voices' , uitgebracht in mei 2022, was een groot succes en snel uitverkocht. De schoen heeft een mix van suède, mesh en leer, en komt in twee colorways: 'Penny Cookie Pink' en 'Baby Shower Blue'.

Bovendien heeft de Bricks & Wood x New Balance 9060 al voor veel opwinding gezorgd. De schoen heeft een mix van suède, mesh en leer. Eigenaar en medeoprichter Kacey Lynch onthulde op Instagram zijn inspiratie achter het ontwerp: het huis van zijn oma. Vandaar de naam: 'Nothing Changed But the Address'. Het idee achter de sneaker is dat je moet onthouden waar je vandaan komt, waar je ook naartoe gaat.

New Balance 9060 Collab 2

Achter de New Balance 9060

De New Balance 9060 is een zeer populair model van het klassieke merk. De schoen is geïnspireerd op de NB 860 uit de jaren 2000 en combineert de grove stijl met moderne kenmerken.

Dit type wordt gezien als een 'Dad' schoen, maar spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Een traditionele 'Dad' schoen roept herinneringen op aan de jaren 90 met stevige zolen, een all-day stijl en een ontwerp dat is ontworpen voor comfort.

Nre Balance 9060 fact