Skip to content

Over ons

Wij van Sneakerjagers hebben onze ervaring, passie en expertise verzameld om ons te ontwikkelen van de meest gebruikte sneaker zoekmachine van Nederland tot hét Europese platform voor sneakers. Of je nou de liefhebber, de stylist, de expert, de trendsetter of de OG bent… met 50.000+ sneakers bij 150+ partners hebben wij voor ieder wat wils.

Er zijn ontelbaar veel verschillende karakters in de sneaker community. De ene wordt beïnvloed door muziek, terwijl de ander wordt geïnspireerd door historie, subculturen of gewoon door de laatste trends. Zo laten wij ons inspireren door onze community en willen wij ook graag iets teruggeven aan deze community. Een platform dat de dorst naar de kennis van de sneaker community lest, praktische en goed onderzochte informatie biedt en daarnaast ook nog een complete service biedt.

Met de sneaker zoekmachine en releasekalender voorzien wij jou van je favoriete sneakers in jouw maat. Sneakerjagers onderzoekt, creëert, informeert en zoekt voor jou alles wat je wil zien en weten. Alles te vinden op één platform!

Meet the crew

Tom Römer
Brand Director

Tim Wanders
Lead Developer

Erik Kuijsten
Operations

Claire Shaw
Digital Marketing Director

Dion Hofland
Product Catalog Manager

Stefan Doppenberg
Marketing Director

Ryan Plomp
Content Creator

Mats Bosma
Social Media Manager

Maren Tinnefeld
International Manager