Skip to content

Over ons

We hebben onze ervaring, passie en expertise gebruikt om van de meest gebruikte sneaker zoekmachine van Nederland uit te groeien tot HET Europese platform voor sneakers. Of je nou de liefhebber, de styler, de expert, de trend-setter, de sneakerhead, de retro-liefhebber, jong of oud – met meer dan 50.000 sneakers van meer dan 150 sneakerwinkels kunnen we je helpen de sneakers te vinden die je wilt in jouw maat.

We kennen zoveel verschillende personages die dezelfde passie delen en beleven. Beïnvloed door muziek, geschiedenis, mode en ook maatschappelijke ontwikkelingen, laten we ons inspireren door onze community en willen we er iets voor terugdoen. Een platform dat de dorst naar kennis van de sneakergemeenschap lest, praktische en goed onderbouwde informatie geeft en bovendien een complete service biedt.

Met de sneaker zoekmachine en releasekalender voorzien wij jou van je favoriete sneakers in jouw maat. Sneakerjagers onderzoekt, creëert, informeert en zoekt voor jou alles wat je wil zien en weten. Alles op één platform!

Word nu lid van onze diverse, internationale, duurzame en inclusieve gemeenschap!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date