Skip to content

De ASICS Gel-Kayano

De ASICS Gel-Kayano is een van de populairste echte langeafstandsloopschoenen.

De verende en ondersteunende zool is ontworpen met ondersteuning en stabiliteit en biedt maximaal comfort, zodat je verder kunt gaan zonder pijn en wrijving.

De Gel-Kayano is stijlvol en verkrijgbaar in een groot aantal designs, dus er is een Gel-Kayano voor elke toegewijde hardloper.

Purple ASICS Gel Lyte III

Het ontwerp van de ASICS Gel-Kayano

Deze ASICS Gel-Kayano hardloopschoen is speciaal ontworpen voor langeafstandslopen. Met zijn lage profiel en gebalanceerde pas is hij ideaal voor langeafstandslopen op wegen en loopbanden. De Gel-Kayano biedt superieur comfort met uitgebreide GEL-technologie om je voeten te beschermen wanneer je stapt.

Dankzij het lichtgewicht FlyteFoam dat in de ASICS Gel-Kayano is verwerkt, voel je je licht vanaf de eerste tot de laatste stap. Deze populaire hardloopschoen heeft ook een extreem lichtgewicht bovenwerk van mesh dat zeer flexibel en ademend is, zodat je niet oververhit raakt.

De spieren van mannen en vrouwen hebben verschillende behoeften als het gaat om hardloopschoenen. De Gel-Kayano voor dames is doorgaans lichter dan de Gel-Kayano voor heren, die een stijvere middenvoet heeft voor extra ondersteuning.

White, Green and Yellow ASICS Gel Lyte III
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date