Skip to content

De New Balance 530

Van de voeten van onze favoriete Instagram influencers naar de sportschool om alledaagse street style, de New Balance 530 is ongelooflijk populair en stijlvol. Met hoogwaardige materialen zoals leer, suède en mesh, werd het ontworpen als een prestatie hardloopschoen in 1992.

New Balance 530 Ontwerp

Een populaire sneaker onder sneakerheads, de New Balance 530 heeft een eenvoudig ontwerp. Retro silhouetten en neutrale kleurstellingen maken het een populaire keuze voor verschillende markten.

Naast ABZORB hiel demping (met behulp van een speciale rubber genaamd isopreen), en een dikke rubberen buitenzool, de New Balance heeft een ENCAP tussenzool gemaakt van een EVA wig met een polyurethaan rand die extreem comfort en stabiliteit biedt.

Laatste nieuws

Alles lezen

New Balance x Marvel Spider-Man : Homecoming

Beste New Balance 530 Collaborations

In de afgelopen jaren heeft New Balance uitgebracht verschillende populaire samenwerkingen met meerdere merken, en de 530 is geen uitzondering.

Een feestelijk ontwerp voor Spider-Man: Homecoming werd in 2017 uitgebracht door het merk en Marvel.

In een andere kleurrijke samenwerking heeft West NYC samengewerkt om de New Balance 530 'Project 530' te creëren.

New Balance 530 x West NYC 'Project 530'

New Balance 530, de Dad Shoe

De New Balance 530 is oorspronkelijk ontworpen als een hardloopschoen, en het comfortabele ontwerp en duurzame bouw maken het een geweldige track schoen. Zo veel als dit model wordt beschreven als een 'Dad' schoen, het heeft net zo veel aantrekkingskracht voor vrouwen als voor mannen.

Met dikke zolen, een stijl die de hele dag doorloopt en een ontwerp dat gebouwd is voor comfort, brengt een typische 'Dad'-schoen de nostalgie van de jaren '90 terug. Een groot aantal vrouwelijke influencers brengen momenteel een populaire trend terug voor New Balance 530s.