Skip to content

Veelgestelde Vragen

Wat is Sneakerjagers?


Sneakerjagers is het grootste sneakerplatform van Nederland waar jij kan jagen op het paartje sneakers dat jij zoekt. Wij beschikken namelijk over een sneaker zoekmachine met 50.000+ sneakers! Verder zorgen wij ervoor dat jij te allen tijde up-to-date bent van het laatste sneakernieuws. Jouw jacht naar jouw ultieme paartje sneakers begint hier bij Sneakerjagers.

Alle sneakers die je in onze zoekmachine vindt worden aangeboden door zowel nationale als internationale partners. Zelf verkopen wij geen producten. Heb jij jouw paartje sneakers gevonden? Dan verwijzen wij jou door naar de webshop van onze partner.

FYI – Sneakerjagers werkt alleen samen met officiële merken, zoals Nike, adidas en New Balance. Wij geven 100% garantie dat dit betrouwbare aanbieders zijn, die wij persoonlijk hebben geselecteerd voor jou. Al onze partners leveren op elk adres in Nederland.

De sneaker die ik zoek staat niet op Sneakerjagers, wat nu?


Het kan wel eens voorkomen dat de sneaker die jij wil hebben overal uitverkocht is, maar nog niet uit onze zoekmachine is gehaald. Vaak hebben we het hier dan over hyped releases die wel nog verkrijgbaar zijn bij partners, zoals StockX, KLEKT of GOAT. Kan jij het paartje dat jij zoekt alsnog niet vinden? Stuur ons dan even een mailtje of een DM via Instagram en dan gaan wij op zoek voor jou!

Vragen over verzenden, retourneren of bestellen


Heb je jouw ultieme paartje sneakers gevonden? Yes! Dan word je doorverwezen naar de webshop waar ze worden aangeboden en dan bestel je ze bij de desbetreffende partner. De verkoop zelf vindt dus niet plaats bij Sneakerjagers.

Voor vragen over verzendingen, retourzendingen of bestellingen moet je dus contact opnemen met de desbetreffende winkel waar je jouw aankoop hebt gedaan.

Weet je niet hoe dit moet? Dan kun je natuurlijk altijd onze hulp inschakelen via [email protected] waar wij je graag verder helpen.

Is er een Sneakerjagers winkel?


Wij hebben geen fysieke winkel, maar we beschikken wel over een online shop waar wij Sneakerjagers merchandise aanbieden, zoals hoodies, T-shirts en verschillende accessoires. Klik hier om onze merch te checken.

Kan ik adverteren op Sneakerjagers?


Dat kan zeker! Echter moeten de advertenties wel relevant zijn voor onze volgers en hier zijn vrij strenge eisen aan gebonden. Check voor meer informatie onze pagina over adverteren

Kan ik mijn webshop koppelen aan Sneakerjagers?


Ja, dat is mogelijk. Wij van Sneakerjagers zijn partner van Clickwire.io. Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected]

Kan ik bijdragen aan Sneakerjagers?


Jazeker, dat zouden wij heel leuk vinden! Sneakerjagers werkt samen met bloggers, content creators en natuurlijk sneakerheads. Hoe kan je bijdragen aan Sneakerjagers? Het is mogelijk om als ‘gast’ een blog te schrijven. Lijkt dit je wel wat? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Ik heb nog meer vragen, suggesties of opmerkingen.


Je kunt ons altijd bereiken via e-mail ([email protected]). Daarnaast zijn we ook bereikbaar via onze social mediakanalen. We proberen meestal binnen één werkdag te reageren.

Is mijn persoonlijke informatie veilig?


Iedereen wil natuurlijk dat zijn gegevens veilig zijn. Dagelijks scannen wij op bekende veiligheidslekken en hiervoor gebruiken wij de meest up-to-date software. Check onze ‘Privacy Policy’ voor meer informatie.