Skip to content

SpongeBob SquarePants x Puma Future Rider 'SpongeBob'
391970-01
•73% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Future Rider Play On MPuma Future Rider Play On sneakers voor DamesPuma Future Rider Queen of Hearts Puma Future Rider Splash sportschoenenPuma Future Rider Play On SportschoenenPuma Future Rider Play On sneakers voor Dames

Productdetails

Stylecode391970-01
MerkPuma
ModelPuma Future Rider
ColorwayLucent Yellow/White
KleurGeel
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum17-03-2023
Beoordeling7.3 / 10 (15 stemmen)
Gepubliceerd25 februari 2023 09:01
Bijgewerkt26 april 2024 06:27
Hij woont in een ananas diep in de zee, Spongebob Squarepants!!

De SpongeBob SquarePants x 'Puma Future Rider 'SpongeBob' is een speciale uitgave van de Puma Future Rider sneaker in samenwerking met de iconische tekenfilmserie SpongeBob SquarePants.

De sneaker heeft een opvallend en kleurrijk ontwerp met een gele upper van synthetisch materiaal en leer met overlays van nylon en suède. De tong van de sneaker is gemaakt van sponsachtig materiaal, wat een leuke touch geeft aan deze unieke uitvoering. Het gezicht van Spongebob is terug te zien op de tong en midsole. De Spongebob look wordt afgemaakt met rode accenten, die overeenkomen met de kleur van SpongeBob’s stropdas en wordt de sneaker meegeleverd met een toffe hangtag.

Het Future Rider-silhouet staat bekend om zijn comfort en stabiliteit, waardoor het een geweldige keuze is voor dagelijks gebruik. Deze schoen is een leuke en speelse keuze voor sneakerliefhebbers die ook fan zijn van SpongeBob.

Andere modellen in de SpongeBob-collectie zijn een Puma Suede, Puma RS Slide en een Puma Slipstream, en een Patrick Star Puma Future Rider.
SpongeBob SquarePants x Puma Future Rider 'SpongeBob' 391970-01
7
mrt.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download