Skip to content

SpongeBob SquarePants x Puma Future Rider 'Patrick'
378544-01
57% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Future Rider Queen of Hearts Puma Future Rider Splash sportschoenenPuma Future Rider Play On MPUMA Womens PEB Future RiderPuma  Future Rider Pastel Wn'sPuma Future Rider Mono sneakers voor Dames

Productdetails

Stylecode378544-01
MerkPuma
ModelPuma Future Rider
ColorwayCarnation Pink/Puma White
Kleurpink
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum17-03-2023
Beoordeling5.7 / 10 (7 stemmen)
Gepubliceerd14 maart 2023 12:15
Bijgewerkt16 april 2024 06:41
“Is mayonaise een instrument?”

De SpongeBob SquarePants x Puma Future Rider 'Patrick' is een speciale editie sneaker die is uitgebracht als onderdeel van een samenwerking tussen de animatieserie SpongeBob SquarePants en het sportmerk Puma.

De sneaker is vernoemd naar het personage Patrick Ster uit de serie, en heeft een kleurenschema dat is geïnspireerd op zijn kenmerkende roze kleur en groene shorts. De upper kleurt voornamelijk roze, terwijl groene accenten terug te vinden is op verschillende plekken. Het gezicht van Patrick is terug te zien op de tong en backtab, wat een leuke toevoeging geeft aan de sneaker. Het originele model heeft een zuignappatroon op de outsole, wat mooi aansluit op het zeester personage. Om de sneaker af te maken wordt de sneaker meegeleverd met een geinige hangtag.

De SpongeBob SquarePants x Puma Future Rider 'Patrick' is ontworpen als een eerbetoon aan de populaire animatieserie en is bedoeld voor fans die graag hun liefde voor de show willen laten zien. Het is een unieke en opvallende sneaker die perfect is voor liefhebbers van SpongeBob en sneakerheads die op zoek zijn naar iets anders dan de standaard releases. Deze sneaker is ook beschikbaar in een Jr en Little Kid model.
SpongeBob SquarePants x Puma Future Rider 'Patrick' 378544-01
1
mrt.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download