Skip to content

SpongeBob SquarePants x Puma Slipstream 'SpongeBob'
391181-01
70% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

RIPNDIP x Puma Slipstream 'White'Puma SlipstreamPuma Slipstream ThriftedPUMA  Slipstream Cord SneakersPuma Slipstream HiAMI x  Slipstream Low 'Pristine'

Productdetails

Stylecode391181-01
MerkPuma
ModelPuma Slipstream
ColorwayLucent Yellow/Citronelle
KleurGeel
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum17-03-2023
Beoordeling7 / 10 (27 stemmen)
Gepubliceerd11 maart 2023 05:30
Bijgewerkt18 april 2024 06:28
Hij woont in een ananas diep in de zee, Spongebob Squarepants!!

De SpongeBob SquarePants x Puma Slipstream 'SpongeBob' is een speciale uitgave van de iconische Puma Slipstream sneaker in samenwerking met het populaire televisiepersonage SpongeBob SquarePants.

De sneaker is geïnspireerd op de kleuren van de hoofdkarakter SpongeBob en heeft een upper van leer en suède in een mix van gele tinten. De insole van de sneaker is bedrukt met het iconische Puma logo, maar ook het SpongeBob logo.

De sneaker heeft een opvallende uitstraling en is ontworpen voor casual gebruik. Om de sneaker echt te laten lijken op Spongebob, wordt de upper ondersteund met een witte midsole en een bruine outsole, die overeenkomen met de kleuren van SpongeBob's outfit. De tong van de sneaker is gemaakt van sherpa materiaal, wat een leuke touch geeft aan deze unieke uitvoering. Om het plaatje helemaal compleet te maken, zijn de backtab en tonglabel voorzien van Spongebob’s gezicht en wordt de sneaker meegeleverd met een toffe hangtag.

De SpongeBob SquarePants x Puma Slipstream 'SpongeBob' is een must-have voor fans van SpongeBob SquarePants en sneaker liefhebbers die op zoek zijn naar een opvallende en kleurrijke toevoeging aan hun collectie. Deze is ook beschikbaar in een Kids en Toddler model.
SpongeBob SquarePants x Puma Slipstream 'SpongeBob' 391181-01
11
mrt.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download