Skip to content

Puma SpongeBob SquarePants x RS Slides 'SpongeBob'
391010-01
0% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

KidSuper x Puma Velophasis Nu 'Olive Green'KidSuper x Puma Velophasis Nu 'Totally Taupe'Puma Dics Blaze OGPuma Smash v2 L Sneakers HerenPleasures x Puma Velophasis Overdyed 'Pink'Puma RS-Trck OTDR 'Platinum Grey'

Productdetails

Stylecode391010-01
MerkPuma
ModelPuma Velophasis
KleurPaars
DoelgroepMannen, Vrouwen
Gepubliceerd16 maart 2023 05:40
Bijgewerkt4 mei 2024 05:44
De Puma SpongeBob SquarePants x RS Slides 'SpongeBob' zijn een speciale editie van Puma's populaire RS Slides, die zijn uitgebracht in samenwerking met de animatieserie SpongeBob SquarePants. Deze slippers zijn ontworpen met een opvallend gradiënteffect dat loopt van paars naar blauw en geïnspireerd is op de lucht boven het plaatsje Bikinibroek.

De Puma SpongeBob SquarePants x RS Slides zijn gemaakt van een comfortabel en duurzaam materiaal en hebben een gewatteerd voetbed dat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. Het logo van SpongeBob SquarePants en Puma zijn op het voetbed gestempeld. Gele details en het lachende gezicht van Spongebob op de tong maken de slides helemaal compleet.

Deze slippers zijn een leuke en speelse manier om je liefde voor de iconische animatieserie te tonen en zijn ideaal voor op het strand, bij het zwembad of gewoon voor dagelijks gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn een geweldige toevoeging aan de collectie van elke SpongeBob SquarePants-fan.
Puma SpongeBob SquarePants x RS Slides 'SpongeBob' 391010-01
-1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download