Skip to content

SpongeBob SquarePants x Puma Suede 'SpongeBob'
391008-01
69% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Suede XL Hairy 'Club Navy'Puma Suede XL 'Grape Mist'Dazed and Confused x Puma Suede 'Persian Blue'Puma Suede XL 'Whisp Of Pink'One Piece x Puma Suede 'Blackbeard'One Piece x Puma Suede 'Shanks'

Productdetails

Stylecode391008-01
MerkPuma
ModelPuma Suede
ColorwayLucent Yellow/Citronelle
KleurGeel
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum17-03-2023
Beoordeling6.9 / 10 (13 stemmen)
Gepubliceerd14 maart 2023 12:12
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
Hij woont in een ananas diep in de zee, Spongebob Squarepants!!

De SpongeBob SquarePants x Puma Suede SpongeBob is een speciale uitgave van de klassieke Puma Suede-sneakers in samenwerking met de iconische tekenfilmserie SpongeBob SquarePants.

De sneaker heeft een opvallend ontwerp met een gele upper van sherpa materiaal, die de sneaker een sponsachtige look geeft. De iconische gaten van Spongebob zijn verwerkt op de Formstrip en hiel. Net als bij de Slipstream en Future Rider, is het lachende gezicht van Spongebob terug te zien op de tong. Ook bij dit model wordt de sneaker meegeleverd met een toffe hangtag.

De sneaker heeft een rubberen oustole met een reliëfpatroon voor extra grip en duurzaamheid. De Puma Suede staat bekend om zijn comfort en duurzaamheid, waardoor het een geweldige keuze is voor dagelijks gebruik. Deze sneaker is een must-have voor fans van SpongeBob die ook van klassieke sneakers houden.

Deze sneaker is ook beschikbaar in een Kids en Toddler model.
SpongeBob SquarePants x Puma Suede 'SpongeBob' 391008-01
5
mrt.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download