Skip to content

A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Light Bone'
FD1330-006
91% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

A Ma Maniére x Air Jordan 5 Retro WMNS 'Photon Dust'Air Jordan 5 Retro SE 'Burgundy'Air Jordan 5 'UNC'Air Jordan Air Jordan 5 Retro SE GS 'Sail' Air Jordan 5 Retro Low 'Dongdan'Air Jordan 5 Retro 'Olive'

Productdetails

StylecodeFD1330-006
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 5
ColorwayLight Bone/Black/Burgundy Crush/Pale Ivory
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling9.1 / 10 (340 stemmen)
Gepubliceerd21 april 2023 13:56
Bijgewerkt1 december 2023 14:12
De A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Light Bone' is het resultaat van een samenwerking tussen het merk A Ma Maniére en Nike's Air Jordan-lijn. Deze partners hebben eerder samengewerkt, en ook deze keer hebben ze een opmerkelijke en stijlvolle sneaker gecreëerd.

Het grootste deel van de upper is gemaakt van lichtgrijze suède, wat de sneaker een luxe uitstraling geeft. Dit wordt aangevuld met subtiele details in de kenmerkende burgundy kleur van A Ma Maniére, die op verschillende plekken op de sneaker te vinden zijn. De toevoeging van semi-transparante zijnetten en outsole voegen een mooie touch toe die goed past bij de lichte kleur van het suède. 

Net als bij eerdere samenwerkingen van A Ma Maniére wordt de A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Light Bone' geleverd in een speciale verpakking. A Ma Maniére staat bekend om de unieke presentatie van hun sneakers, en ook voor deze samenwerking hebben ze iets speciaals bedacht.

Al met al is de A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Light Bone' een buitengewone en gewilde sneaker die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt over de samenwerking tussen deze twee merken. 
A Ma Maniére x Air Jordan 5 'Light Bone' FD1330-006
282
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download