Skip to content

END. x Reebok Classic Leather 'Boules Club'
HR1201
71% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

The Streets x END. x Reebok Classic Leather 'Black'The Streets x END. x Reebok Classic Leather 'White'Reebok Classic CLASSIC LEATHERReebok Classic Leather 1983 Vintage SchoenenTyrell Winston x Reebok Classic Leather 'White'Reebok Classic Leather Schoenen

Productdetails

StylecodeHR1201
MerkReebok
ModelReebok Classic Leather
ColorwayStucco/Beige
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum02-06-2023
Beoordeling7.1 / 10 (17 stemmen)
Gepubliceerd30 mei 2023 14:27
Bijgewerkt8 april 2024 12:22
END en Reebok hebben de handen ineengeslagen voor een speciale samenwerking en presenteren de Classic Leather 'Boules Club' sneakers. Geïnspireerd door de traditionele Franse sport 'Pétanque', brengt deze speelse landelijke stijl een hommage aan het jeu de boules spel. 

Deze sneaker heeft een kleurenpalet van subtiel stucco, beige en sapgroen, wat de visuele codes van het spel weerspiegelt. Zilveren details weerspiegelen de zilverkleurige boules die in de sport worden gebruikt, terwijl oranje accenten de jack en het meetlint voorstellen. Het bovenwerk combineert suède met getrommeld leer in de kleuren 'Stucco' en 'Beige', voor een chique en luxe uitstraling. Het Reebok-logo vind je op de tong, zijkant en hiel van de sneaker. Tot slot zijn de bovenkanten van de veters oranje, wat doet denken aan de kenmerkende oranje jas van Reebok.
END. x Reebok Classic Leather 'Boules Club' HR1201
7
jun.
2
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download