Skip to content

Air Jordan 1 High MM 'Galactic Jade'
FB9891-30
84% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 1 Low SE 'Washed Denim'Air Jordan 1 Mid SE 'Metallic Silver'Air Jordan 1 High '85 'Metallic Burgundy'Air Jordan 1 Mid SE 'Black Gold'Air Jordan 1 High 'Green Glow'Air Jordan 1 Low 'Industrial Blue'

Productdetails

StylecodeFB9891-30
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayGalactic Jade/Desert
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling8.4 / 10 (91 stemmen)
Gepubliceerd4 april 2023 12:51
Bijgewerkt11 augustus 2023 14:21
De Air Jordan 1 High MM 'Galactic Jade' is een nieuwe interpretatie van de klassieke Air Jordan 1-silhouet, die is ontworpen om de aandacht te trekken met zijn unieke en opvallende esthetiek. Het nieuwe ontwerp heeft een meerdimensionale uitstraling door de uitstekende randen van het getextureerde tumbled leer op de upper.

De overlaypanelen hebben een gebarsten effect gekregen, terwijl het middenpaneel en de kraag zijn voorzien van een gestructureerde afwerking doormiddel van canvas. Dit zorgt voor een interessante en onderscheidende compositie van materialen.

De kleurencombinatie van de sneaker is net zo uniek als zijn constructie, met paarse eyelets en hakken en een donker 'Galactic Jade' op de mudguard en het bovenste gedeelte van de enkel. De Swoosh en Wings-logo zijn voorzien met een zachte 'Desert' tint om het geheel af te maken.

Al met al is de Air Jordan 1 High MM 'Galactic Jade' een gedurfde en opvallende sneaker met een unieke combinatie van materialen en kleuren die zeker de aandacht van sneakerliefhebbers zal trekken.
Air Jordan 1 High MM 'Galactic Jade' FB9891-30
61
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download