Skip to content

De PUMA Slipstream

De iconische PUMA Slipstream is een stijlvolle sneaker die retro vibes moeiteloos combineert met hedendaagse flair. De high-top sneaker werd oorspronkelijk geïntroduceerd in de jaren 1980 en blijft een klassieker onder sneakerliefhebbers. De PUMA Slipstream is comfortabel, stijlvol en veelzijdig en combineert retro charme met moderne glamour.

Ontwerp van de PUMA Slipstream

De PUMA Slipstream biedt essentiële ondersteuning voor de enkels en straalt kwaliteit en duurzaamheid uit door de combinatie van leer, suède en duurzame synthetische materialen.

Van gedurfde kleurstellingen tot opvallende patronen, elke Slipstream iteratie laat PUMA's toewijding aan innovatie en stijl zien. Je kunt een Slipstream-model vinden dat past bij jouw unieke smaak, of je nu de voorkeur geeft aan een knalkleur of een strakke monochrome afwerking.

Laatste nieuws

Alles lezen

PUMA Slipstream Collabs

Er zijn samenwerkingen geweest met bekende kunstenaars, ontwerpers en merken - zoals MCM, Coca Cola en STAPLE - waardoor de PUMA Slipstream een gewild verzamelobject is geworden. De PUMA Slipstream is meer dan alleen een sneaker, het is een symbool van zelfexpressie.