Skip to content

The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low 'Buttercup'
FZ8319-300
‱87% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike SB Dunk Low 'Big Money Savings'Nike SB Dunk Low Pro ISO 'White Gum'Nike SB Dunk Low Pro ISO 'Black Gum'Nike SB Dunk Low Pro 'Wheat'FroSkate x Nike SB Dunk High Pro QS 'All Love No Hate'Nike SB Dunk Low 'Deep Royal Blue'

Productdetails

StylecodeFZ8319-300
MerkNike SB
ModelNike SB Dunk
ColorwayMean Green/Black/Lotus Pink
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum15-12-2023
Beoordeling8.7 / 10 (127 stemmen)
Gepubliceerd29 november 2023 17:23
Bijgewerkt3 mei 2024 05:08
De Powerpuff Girls en Nike SB hebben samengewerkt om een unieke sneakercollectie te creëren die een eerbetoon is aan de geliefde animatieserie. De collectie bestaat uit drie verschillende kleurstellingen die elk een van de Powerpuff Girls vertegenwoordigen: Blossom, Bubbles en Buttercup. Deze sneakers staan voor girl power en heroïek, een perfecte mix van nostalgie en hedendaagse streetstyle.

Buttercup's versie wordt geleverd in Mean Green, met zwarte veters en de Nike swoosh, die haar haar voorstellen, evenals accenten rondom het bovenwerk, de tussenzolen en een buitenzool die overeenkomt met de tint van het bovenwerk. Deze sneakers zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zijn ook gemaakt van eersteklas materialen, waardoor ze zowel stijlvol als duurzaam zijn. 

Het ontwerp bevat de grote ogen van de personages op de hakken, een knipoog naar hun iconische uiterlijk, en een co-branded verpakking met extra veters, wat bijdraagt aan de verzamelwaarde van deze schoenen.
The Powerpuff Girls x Nike SB Dunk Low 'Buttercup' FZ8319-300
93
dec.
15
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download