Skip to content

Puma Slipstream Bball 'Green'
393266-01
69% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma SlipstreamAMI x  Slipstream Low 'Pristine'Staple x Puma Slipstream 'White'Puma Slipstream ThriftedPuma Slipstream INVDR 'Intense Red'Puma Slipstream Hi

Productdetails

Stylecode393266-01
MerkPuma
ModelPuma Slipstream
ColorwayWhite/Green
KleurWit
DoelgroepMannen
Releasedatum01-06-2023
Beoordeling6.9 / 10 (13 stemmen)
Gepubliceerd9 mei 2023 05:13
Bijgewerkt25 april 2024 05:33
De Puma Slipstream Bball 'Green' is een retro-geïnspireerde basketbalsneaker. Met een high-top silhouet en een oversized tong, creëert deze sneaker een opvallende visuele aantrekkingskracht.

Deze colorway heeft een groene tint op geselecteerde delen van de schoen, zoals de hiel en kleine lipjes rond het bovenwerk, en zwarte details op een overwegend wit bovenwerk, wat levendigheid en persoonlijkheid toevoegt aan het totale ontwerp. Een schokabsorberende gedempte tussenzool zorgt voor een gedempt gevoel tijdens het bewegen. De rubberen buitenzool is ontworpen met een profiel dat betrouwbare tractie biedt op verschillende ondergronden, waardoor hij perfect is voor basketbal of andere activiteiten. 

De Slipstream Bball toont Puma's kenmerkende stijl en basketbal erfgoed met prominente merkelementen, waaronder de iconische Formstrip aan de zijkanten. Zowel sneakerliefhebbers als fans van de basketbalcultuur zullen genieten van de combinatie van retro-esthetiek en moderne functionaliteit in deze sneaker.
Puma Slipstream Bball 'Green' 393266-01
5
jun.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download