Skip to content

Nike Dunk Low 'Mini Swoosh'
FN7808-001
73% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low SP 'Veneer'Nike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeFN7808-001
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayBlack/Light Silver/Bright Mandarin/Medium Ash
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum04-07-2023
Beoordeling7.3 / 10 (120 stemmen)
Gepubliceerd3 juni 2023 05:39
Bijgewerkt9 mei 2024 06:44
De Nike Dunk Low 'Mini Swoosh' sneaker is een stijlvolle en iconische schoen die een klassiek ontwerp combineert met een unieke twist. Deze schoen heeft een laag silhouet en de belangrijkste focus, een klein Swoosh logo dicht bij de teen doos die wat flair toevoegt aan de klassieke Dunk look.

De Nike Dunk Low 'Mini Swoosh' is gemaakt van eersteklas glad en getrommeld leer, wat zorgt voor een stevige pasvorm en langdurig comfort. Terwijl de contrasterende 'Bright Mandarin' Mini Swoosh een knaller van visueel belang toevoegt, zorgt de traditionele zwart-witte kleur voor een veelzijdige styling. Deze schoen biedt de hele dag comfort en ondersteuning voor je voeten dankzij de gewatteerde kraag en dempende binnenzool.

Stap in een wereld van tijdloze stijl en onbetwistbare straat esthetiek met elke stap door het omarmen van de iconische Nike Dunk Low 'Mini Swoosh'.
Nike Dunk Low 'Mini Swoosh' FN7808-001
54
jul.
4
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download