Skip to content

adidas Yeezy Slide 'Azure'

ID4133
86% upvoted
15 augustus 2022 14:43

De Yeezy Slide komt in een ‘Azure’ colorway

De Yeezy Slide komt in een ‘Azure’ colorway

De eerste beelden van de Yeezy Slide ‘Azure’ zijn opgedoken. Dit paartje komt in een opvallende blauwe kleur. De Slide heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Slide in 2022 bij adidas verwachten.

De Yeezy Slide werd in 2019 geïntroduceerd en heeft een opvallend design. De langdurige samenwerking tussen Kanye en adidas heeft al tot veel unieke silhouetten geleid en de Slide is hier een goed voorbeeld van. De eerste colorways waren de ‘Bone’, ‘Desert Sand’ en ‘Resin’. Nu komt Yeezy met de ‘Azure’ colorway.

De Yeezy Slide ‘Azure’ kleurt felblauw en heeft een chunky look. De Slide is gemaakt met EVA-foam, wat het een duurzaam paartje maakt. Op het voorgevormde voetbed is het adidas logo te zien. Deze is in de hak gedrukt. De grove buitenzool zorgt voor grip en geeft de Slide een unieke look.

Op de hiel is een dynamische streep in de middenzool gezet. De brede band over de wreef houdt de Slide op zijn plaats. Op de buitenzool is het adidas logo geplaatst, ook deze is in het EVA-foam gedrukt. De felblauwe kleur in combinatie met het chunky silhouet maakt het een uniek paartje.

De Yeezy Slide ‘Azure’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Slide in 2022 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste releases.

Yeezy Slide Azure
Yeezy Slide Azure
Door: Lotte
Foto credits:Yeezyinfluence

Productdetails

StylecodeID4133
Merkadidas
Modeladidas Yeezy Slide
ColorwayAzure/Azure
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-06-2023
Beoordeling8.6 / 10 (662 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Yeezy Slide werd voor het eerst uitgebracht in 2019 en is sindsdien erg populair. De Yeezy Slide ‘Azure’ heeft een felblauwe kleur gekregen. adidas en Kanye West hebben de Slide gemaakt van EVA-foam, wat niet alleen zorgt voor comfort maar het is ook duurzaam. Op het voorgevormde voetbed is het adidas logo te zien, die in de hak is gedrukt. De grove buitenzool zorgt voor grip en geeft de Slide een unieke look. Op de hiel is een dynamische streep gezet wat de chunky look compleet maakt.
adidas Yeezy Slide 'Azure' ID4133
476
jun.
1
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date