Skip to content
Newsfeed

Alles wat je moet weten over de nieuwe StockX Xpress Ship functie

23 september 2023 19:57
Alles wat je moet weten over de nieuwe StockX Xpress Ship functie

Wanneer je wat bestelt bij StockX, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Met StockX Xpress Ship zal dat binnenkort mogelijk zijn en kun je vooraf geverifieerde artikelen bestellen en binnen drie werkdagen geleverd krijgen. Alles wat je moet weten over deze functie lees je hieronder!

Xpress Ship is vanaf 19 september 2023 actief in de VS. StockX is van plan om het programma uit te breiden en wereldwijd beschikbaar te maken in 2024.

Aankopen via Xpress Ship worden nog steeds onderworpen aan hetzelfde zorgvuldige verificatieproces door het deskundige team van verificateurs van StockX. Het enige verschil is dus dat deze items vooraf zijn geverifieerd. Hierdoor kunnen ze direct verzonden worden, zonder dat er vertragingen kunnen optreden als gevolg van een flakende verkoper of een item dat niet geverifieerd kan worden.

Je maakt gebruik van de Xpress Ship functie door simpelweg het raket icoontje naast het product te vinden. Verkopers geven een vraagprijs op voor Xpress Ship-artikelen en zodra je een bestelling plaatst, wordt deze onmiddellijk verzonden. Let wel op dat de verzendkosten hiervan $24,95 ($10 boven standaard tarief) bedragen. In Europa zal dit vergelijkbaar zijn.

Op dit moment is deze service alleen beschikbaar voor sneakers. Zo omvat de huidige inventaris een uitgebreide selectie van silhouetten, waaronder de adidas Samba, Nike Air Force 1, adidas Yeezy Slide en Jordan 1 Retro High. Natuurlijk blijft StockX zich inzetten om de reeks items die beschikbaar zijn voor Xpress Ship, voortdurend uit te breiden.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor het laatste sneakernieuws en onze releasekalender voor de nieuwste sneaker releases!

StockX Xpress Ship details