Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – Week 40

4 oktober 2022 18:20
Populairste Sneakers bij StockX – Week 40

Sneakerjagers komt met een nieuwe serie genaamd: Populairste Sneakers bij StockX. In deze serie kijken we iedere week naar de meest populaire sneakers op het platform. We hebben een top 10 overzicht gemaakt van paartjes die binnen no time zijn uitverkocht. Misschien heb je wel net die ene colorway misgegrepen en kun je bij StockX nog een tweede kans krijgen!

Wat is StockX nou eigenlijk? Het is één van de grootste online koop en verkoop platformen van de wereld. Het is een marktplaats waar je sneakers, kleding, accessoires en nog veel meer kan aanbieden, maar ook kan kopen. Om te zorgen dat je zeker weet dat het item wat je koopt niet nep is, zit het team van StockX dagelijks klaar om alle items op authenticiteit te checken. Neem vooral een kijkje op de website via de button hieronder!

Dit zijn de tien Populairste Sneakers bij StockX van week 40!

1. Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’ | DH7138-006

Air Jordan 4 Retro SE 'Black Canvas'
Air Jordan 4 Retro SE 'Black Canvas'

De populairste sneaker van deze week bij StockX is de Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’. Wanneer je een blik werpt op deze sneaker, doet de colorway misschien denken aan de Eminem x Carhartt x Air Jordan 4 ‘Black Chrome’, die voor meer dan €35.000 te koop is bij StockX.

De sneaker combineert een zwarte canvas basis met bijpassende netting en suède mudguards. Voor contrast op het bovenwerk komen de eyelets en Jumpman motieven aan de achterkant in het lichtgrijs. De tussenzool komt in een combinatie van zwart, wit en grijs. Als laatste is de buitenzool gemaakt van zwart rubber, wat de ‘Black Canvas’ compleet maakt.

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

2. Nike Air Max 1 ‘Dirty Denim’ | DV3050-300

Nike Air Max 1 'Dirty Denim'
Nike Air Max 1 'Dirty Denim'

Als volgt hebben we de Nike Air Max 1 ‘Dirty Denim’, deze sneaker komt in een unieke combinatie van suède en denim. De toebox en mudguards zijn gemaakt van dusty suède en hebben een licht turquoise kleur gekregen. De overlays op het middenpaneel, de hak en tong zijn gemaakt van lichtblauw denim.

Door het gebruik van een ‘Deep Royal Blue’ kleur op de Swoosh, voering en het logo op de tong, is er contrast aangebracht op de sneaker. Als laatste heeft de tussenzool een vergeelde kleur gekregen, wat zorgt voor een ‘gedragen’ look. De gum outsole maakt het retro design af.

3. Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ | FD5088-200

Nike Air Max 1 'Crepe Hemp'
Nike Air Max 1 'Crepe Hemp'

De Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ werd al eerder geïntroduceerd in 2004. Het bovenwerk van de variant uit 2004 versleet snel, daarom heeft het aankomende paartje een woven upper gekregen gemaakt van hemp.

De mudguard en overlays zijn gemaakt van suède en komen in een donker en licht bruine kleur. Op het middenpaneel is de kenmerkende Swoosh in het lichtblauw geplaatst, waardoor deze erg opvalt. Een buitenzool van crepe zorgt voor een retro look.

4. Nike Dunk Low Retro ‘Panda’ | DD1391-100

Nike Dunk Low Retro 'Panda'
Nike Dunk Low Retro 'Panda'

De naam van de Nike Dunk Low ‘Panda’ verklapt alle details eigenlijk al. De colorway combineert namelijk de kleuren zwart en wit, wat doet denken aan het dier de panda. Hierdoor past de sneaker bij iedere outfit. Het is daarom niet gek dat deze in het overzicht van de populairste sneakers op StockX staat. Iedereen wilt het paartje in zijn schoenenkast hebben staan.

De upper is gemaakt van wit leer, de overlays en swoosh van zwart leer. Op de hiel en tong van de schoenen staat de Nike branding in dezelfde kleuren. Een witte tussenzool en zwarte buitenzool maakt deze kleurstelling af!

5. Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’ | 315122-111/CW2288-111

Nike Air Force 1 Low '07 'White'
Nike Air Force 1 Low '07 'White'

Wie kent hem niet? De Nike Air Force 1 Low ’07 ‘White’, één van de meest populaire sneakers op het moment. Het is een klassiek paartje, die zeker niet mag ontbreken in je sneakercollectie. De colorway is zelfs zo populair dat deze vaak overal is uitverkocht. Maar niet bij StockX!

Het paartje komt volledig in het wit en is gemaakt van leer. Daarnaast biedt de schoen het comfort wat we van het silhouet gewend zijn. Door de witte kleur past deze Air Force bij iedere look!

6. Air Jordan 1 Retro Hgh OG ‘Taxi’ | 555088-711

Air Jordan 1 Retro High OG 'Taxi'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Taxi'

De Air Jordan 1 High OG ‘Taxi’ is gedropt op SNKRS Day. Nike pakte op deze dag groots uit en deze sneaker was daar onderdeel van. De schoen komt in een zomers geel, zwart met wit kleurschema. Het bovenwerk is volledig gemaakt van leer, wat zorgt voor een luxueuze look.

De naam ‘Taxi’ verwijst naar de gele kleur van New Yorkse taxi’s. Dit geel is te zien op de achterste overlays, de neus en de binnen- en buitenzool. De kleur wordt gecombineerd met wit en zwart, waardoor het geel nog meer opvalt.

7. NikeCraft General Purpose Shoe Tom Sachs ‘Dark Sulfur’ | DA6672-700

NikeCraft General Purpose Shoe Tom Sachs 'Dark Sulfur'
NikeCraft General Purpose Shoe Tom Sachs 'Dark Sulfur'

De NikeCraft General Purpose Shoe Tom Sachs kreeg zijn debuut release in juni 2022. Vlak daarna kwam de release van een gele colorway de ‘Dark Sulfur’. Tom heeft het model ontworpen voor algemeen gebruik en is gemaakt om jarenlang gedragen te kunnen worden.

Het is een laag uitgesneden ontwerp met een bovenwerk van mosterdgeel mesh en suède. De Swoosh aan de zijkant van de schoen komt in het wit en de treklipjes in oranje, wat in contrast staat met het bovenwerk. Als laatste heeft de schoen een dikke gele tussenzool met een contrasterende zwarte buitenzool.

8. Air Jordan 1 High OG ‘Denim’ | DM9036-104

Air Jordan 1 High OG 'Denim'
Air Jordan 1 High OG 'Denim'

Wanneer je een blik werpt op de Air Jordan 1 High OG ‘Denim’, valt gelijk de combinatie van materialen op. De basis van het silhouet is gemaakt van wit leer, met daar bovenop overlays van denim. De denim overlays hebben een ruige afwerking waardoor deze zorgen voor een stoere look.

Nog een opvallend detail zijn de gouden lace jewels, die als dubrae zijn gebruikt. Om de gehele look af te maken komt de middenzool in wit en de buitenzool in lichtblauw.

9. Snap It Up: adidas Yeezy Slide ‘Bone’ & ‘Onyx’ | FZ5897 & HQ6448

adidas Yeezy Slide 'Bone'
adidas Yeezy Slide 'Onyx'

De adidas Yeezy Slide ‘Bone’ en ‘Onyx’ zijn voor een goedkope prijs te koop bij StockX! Wees er daarom snel bij als je één van deze paartjes aan je collectie toe wilt voegen. Voor je het weet is iemand anders je voor.

De Slides hebben een chunky look en komen volledig in een ‘Bone’ of ‘Onyx’ kleur. Het silhouet is gemaakt van EVA-foam, wat zorgt voor ultiem comfort. Net als het voorgevormde voetbed, waar als branding het adidas logo in de hak is gedrukt. Het logo is daarnaast ook te zien op de grove buitenzool, die tegelijkertijd een stoere look geeft aan je outfit.

10. Big Spender: Air Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott ‘Reverse Mocha’ | DM7866-162

Air Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott 'Reverse Mocha'
Air Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott 'Reverse Mocha'

Last but not least, de Travis Scott x Air Jordan 1 Retro Low ‘Reverse Mocha’. Dit is er eentje voor de big spenders want deze is te koop vanaf €930. Maar dat is het wel waard! De sneaker is de derde colorway die is uitgebracht.

Het bovenwerk komt in verschillende soorten leer in een kleurencombinatie van wit, donkerbruin en off-white. Zo kleurt de upper mokkabruin en hebben de overlays een off-white kleur gekregen. Verschillende details zijn te zien in het rood. Daarnaast is ook de kenmerkende omgekeerde Swoosh op het middenpaneel gezet.

Dit waren de Populairste Sneakers bij StockX van week 40. Bekijk vooral ook de rest van het aanbod op de StockX website via de button hieronder!

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!