Skip to content

adidas Stan Smith Lux WMNS 'White'
IG3389
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas STAN SMITHadidas Stan Smithadidas Stan Smith Lux 'Triple White'Adidas Stan Smithadidas Stan Smith Lux 'Pantone'adidas Stan Smith Lux 'Royal Blue'

Productdetails

StylecodeIG3389
Merkadidas
Modeladidas Stan Smith
ColorwayWhite/White/White
KleurWit
DoelgroepVrouwen
Releasedatum15-06-2023
Gepubliceerd7 juni 2023 11:31
Bijgewerkt19 april 2024 06:32
De adidas Stan Smith Lux WMNS 'White' is een elegante versie van de klassieke Stan Smith-sneaker speciaal ontworpen voor vrouwen. Het kenmerkende aspect van deze uitvoering is de frisse witte kleur, die een tijdloze en veelzijdige uitstraling geeft aan het iconische ontwerp.

De sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor hij duurzaam en comfortabel is om te dragen. De upper is gemaakt van premium leer, dat zorgt voor een luxe uitstraling en een zacht gevoel aan de voeten. De herkenbare geperforeerde 3-Stripes aan de zijkanten van de sneaker voegen niet alleen ademend vermogen toe, maar dienen ook als een kenmerkend detail van het merk.

De adidas Stan Smith Lux WMNS 'White' heeft een clean en minimalistisch design, dat gemakkelijk te combineren is met diverse outfits en stijlen. De contrasterende witte rubberen zool zorgt voor een klassieke en sportieve touch, terwijl het ook zorgt voor grip en stabiliteit tijdens het dragen.

Deze sneaker combineert de tijdloze aantrekkingskracht van de Stan Smith met een verfijnd wit kleurenschema, waardoor het een modieuze toevoeging is aan elke sneakercollectie voor vrouwen. Deze sneaker is ook verkrijgbaar in een 'Royal Blue'-colorway.
adidas Stan Smith Lux WMNS 'White' IG3389
0
jun.
15
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download