Skip to content

adidas Stan Smith Lux 'Royal Blue'
ID1995
75% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas STAN SMITHadidas Stan Smith Lux 'Triple White'The Simpsons x adidas Stan Smith 'Homer Simpson'adidas Stan Smith Lux 'Pantone'adidas Stan Smith Lux 'Core Black'Highsnobiety x adidas Stan Smith 'Wonder White'

Productdetails

StylecodeID1995
Merkadidas
Modeladidas Stan Smith
ColorwayWhite/White/Royal Blue
KleurWit
DoelgroepMannen
Releasedatum15-06-2023
Beoordeling7.5 / 10 (4 stemmen)
Gepubliceerd7 juni 2023 11:43
Bijgewerkt16 april 2024 06:34
De adidas Stan Smith Lux 'Royal Blue' is een elegante versie van de klassieke Stan Smith-sneaker. Het onderscheidende kenmerk van deze uitvoering is de koninklijke blauwe kleur, die een vleugje elegantie en stijl toevoegt aan het iconische ontwerp.

De sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor hij duurzaam en comfortabel is om te dragen. De upper is gemaakt van premium leer, dat een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel biedt. De kenmerkende geperforeerde 3-Stripes aan de zijkanten van de sneaker zorgen voor ademend vermogen en voegen tegelijkertijd een herkenbaar detail toe.

De adidas Stan Smith Lux 'Royal Blue' heeft een clean en minimalistisch design, dat tijdloos is en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. De contrasterende witte rubberen zool zorgt voor een klassieke uitstraling en biedt tegelijkertijd grip en stabiliteit.

De sneaker combineert de klassieke aantrekkingskracht van de Stan Smith met een verfijnde blauwe kleur, waardoor het een modieuze toevoeging is aan elke sneakercollectie. Deze sneaker is ook verkrijgbaar in een 'White'-colorway.
adidas Stan Smith Lux 'Royal Blue' ID1995
2
jun.
15
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download