Skip to content
Watch

Studio Hagel laat zijn creaties zien in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

22 oktober 2020 18:00
Studio Hagel laat zijn creaties zien in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

Naast Olaf Hussein ontvangt onze host, Valerio Zeno, Mathieu Hagelaars van Studio Hagel. En in aflevering 10, die vrijdag 23 oktober 2020 live zal gaan op YouTubeSpotify en Apple Podcast, laat Mathieu een aantal van zijn prachtige creaties zien. Genoeg reden om te kijken dus!

Studio Hagel

Als footwear designer en founder van Studio Hagel maakt Mathieu de meest bijzondere creaties op het gebied van sneakers en werkt samen met de meest prestigieuze designers en merken van over de hele wereld. Zo werkte Mathieu al samen met Virgil Abloh en Off-White, Takashi Murakami, Puma en New Balance.

Voor Off-White designde en ontwikkelde Matthieu de men’s footwear collection, en werke daar samen met Virgil Abloh. Zo creëerde Mathieu de Off-White Off-Courts voor het merk van Virgil. Opvallend aan deze sneakers zijn natuurlijk de oranje labels op de voorkant van de sneaker en de vele overlays. De Off-White Off-Courts worden tot de dag van vandaag nog gezien als een van de beste sneakers van Off-White.

Instagram

De Instagram van Studio Hagel staat vol met geweldige en opvallende sneakers die Mathieu allemaal zelf heeft gemaakt. In het proces van het maken/aanpassen van een sneaker is het belangrijk dat je blijft experimenteren en niet bang bent om fouten te maken. Studio hagel is dan ook ‘Drive by experiment’. Check hieronder een aantal van zijn creaties. Onze favoriet is toch wel de Nike Blazer. Welke is jouw favoriet?

Aflevering 10

Check aflevering 10 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 23 oktober 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.