Skip to content
Upcoming

Valerio ontvangt Olaf Hussein in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

21 oktober 2020 18:00
Valerio ontvangt Olaf Hussein in een nieuwe Sneakerjagers ‘On Air’

Na nieuwe aflevering van Sneakerjagers Pure, TIM & TOM IN DE RIJ en een hoop unboxing video’s is het natuurlijk weer tijd voor een splinternieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ met Valerio Zeno. Op vrijdag 23 oktober 2020 zal aflevering 10 van seizoen twee live gaan op YouTube, Spotify en Apple Podcast. De eerste gast van deze aflevering verklappen we vast, namelijk modeontwerpen Olaf Hussein.

Olaf Hussein

Het fashion label Olaf Hussein is al een aantal jaar een gevestigde naam aan het worden in de fashion wereld. Maar dat was niet altijd het geval. Als stagiair bij Tommy Hilfiger had Olaf totaal nog geen ervaring of kennis van het vak. Dit weerhield Olaf niet om stappen te maken in de wereld van de mode. Uiteindelijk werd Olaf dan ook aangenomen als menswear-designer bij Tommy Hilfiger. Maar al na twee jaar nam Olaf ontslag om zijn eigen merk te beginnen, Olaf Hussein.

ØLÅF is geïnspireerd op de reizen naar Scandinavië en die Scandinavische “simpelheid” zie je ook weer terug in de designs van het merk. Daarnaast valt op dat er niet per seizoen items worden uitgebracht, maar door het seizoen heen. Zo kan er deze week een jas uitkomen en volgende week een nieuwe t-shirt lijn.

In 2020 maakte ØLÅF de overstap van hun kleine winkel genaamd ‘The Fitting Room’ aan de Prinsengracht voor een wat grotere winkel op de Bilderdijkstraat 112-114.

Naast de kleding is ØLÅF onwijs populair mijn zijn accessoires. Zo zijn de yote bags, sokken en petjes onwijs populair. Dit voorjaar bracht Olaf Hussein ook nog een Mini versie van de bekende tote bag uit. Het meest recente item was de Puffer Jacket. We verwachten dan ook deze jas de komende winter veel te zien.

ØLÅF CITIZENS

ØLÅF CITIZENS is een initiatief van het merk waarin Olaf Hussein gasten ontvangen in zijn podcast. In deze podcast worden onverwachte verhalen verteld door mensen die uitblinken in hun vak, en jongeren laten zien dat er niet één rechte weg is naar de top. Een kleine hint naar de tweede gast van Sneakerjagers ‘On Air’. Hij was namelijk ook te gast bij ØLÅF CITIZENS in september.

Aflevering 10

Check aflevering 10 van Sneakerjagers ‘On Air’ op vrijdag 23 oktober 2020 om 20:00 op Youtube, Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren! Check ons YouTube kanaal ook voor alle eerdere afleveringen uit seizoen één en twee van Sneakerjagers ‘On Air’.