Skip to content
Newsfeed

MCM en PUMA komen met Slipstream colorway

7 september 2022 19:34
MCM en PUMA komen met Slipstream colorway

In 2018 hebben MCM en PUMA voor het eerst de handen ineen geslagen. Het duo heeft toen, ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het silhouet, de iconische Suede in een nieuw jasje gestoken. De collectie was in een mum van tijd uitverkocht. Nu in 2022 hebben de Duitse merken hun creativiteit losgelaten op de Slipstream Lo. De eerste MCM x PUMA Slipstream Lo is vanaf 8 september 2022 wereldwijd verkrijgbaar.

De nieuwe collectie van PUMA x MCM zal drie verschillende drops krijgen. De eerste is een Slipstream Lo genaamd Show Love, deze combineert de kleuren geel, bruin en wit. Wat verwijst naar de huisstijl van MCM. Daarnaast bevat de sneaker het kenmerkende cognac Visetos Monogram van het merk.

Dirk Schönberger, Global Brand Officer van MCM zegt over de aankomende samenwerking: ‘The collaboration tells a great story of the heritage of both brands, but also how important culture is for MCM and the connection to all relevant topics for our consumer – from sport, music, to the influence of street-culture for luxury brands.’

In oktober zal de tweede drop plaatsvinden die geïnspireerd is op de Cubic Monogram. De derde, een TRC Blaze Court, zal in 2023 gaan lanceren. Als eerste kunnen we uitkijken naar de PUMA Slipstream Lo, die op 8 september 2022 wereldwijd zal gaan releasen en rond de €500,- zal gaan kosten. Bekijk de beelden van het paartje hieronder!

Hou vooral ook onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle releases!

MCM x PUMA
MCM x PUMA
MCM x PUMA
MCM x PUMA