Skip to content
Where to Cop

Where to cop: PUMA Slipstream BBall pack

31 mei 2023 08:52
Where to cop: PUMA Slipstream BBall pack

Op 1 juni 2023 brengt PUMA een nieuw pack uit voor de PUMA Slipstream BBall. Dit pack bestaat uit drie verschillende colorways van het nieuwe Slipstream ontwerp. Met hun opvallende kleurenschema’s zullen deze sneakers zeker de aandacht trekken. In dit blog vind je alle informatie over het nieuwe ontwerp en een overzicht van waar je deze sneakers kunt scoren.

PUMA Slipstream BBall pack – 393266-01 | 393266-03 | 393266-02

De iconische basketbalschoen uit de jaren 80 van PUMA, de Slipstream, is nu in een modern jasje gestoken: de Slipstream BBall. Met opvallende lijnen, gemoderniseerde details en geüpdatete materialen brengt dit nieuwe ontwerp de iconische Slipstream naar een hoger niveau.

PUMA Slipstream BBall
PUMA Slipstream BBall

De Slipstream BBall is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van PUMA op het gebied van basketbal. Met zijn moderne twist behoudt de schoen de essentie van het originele silhouet, maar biedt hij tegelijkertijd een eigentijdse en trendy uitstraling. Dit is vooral te te zien aan het kenmerkende Formstrip-logo van PUMA, die van de schoen afspringt, wat zorgt voor extra dimensie.

PUMA Slipstream BBall
PUMA Slipstream BBall

De colorways hebben allemaal een strak wit bovenwerk van soepel leer met ieder een ander kleurrijk accent: groen, paars en blauw. Daarnaast zijn de sneakers afgewerkt met een speciale logo op de tong. Wat ter ere is van meer dan 30 jaar basketbal binnen PUMA.

PUMA Slipstream BBall
PUMA Slipstream BBall

Vooral de vernieuwde hiel van de Slipstream maakt van de schoen een echte eyecatcher. Om de moderne look nog meer naar voren te laten komen zijn er cuts in het bovenwerk gemaakt, waardoor onderliggende kleuren zichtbaar worden.

Where to cop

De opvallende PUMA Slipstream BBall colorways zullen gaan droppen op 1 juni 2023 om stipt 00:00 uur op de PUMA-website. Ga dus vooral niet te vroeg naar bed, want voor je het weet zijn ze uitverkocht!

Puma Slipstream Bball 'Green'

393266-01 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Puma Slipstream Bball 'White'

393266-03 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Puma Slipstream Bball 'Blue'

393266-02 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Bekijk het overzicht van alle winkels waar je de aankomende BBall kunt krijgen. Wanneer je op één van de buttons klikt word je doorverwezen naar de website. Houd onze release kalender in de gaten voor meer informatie over toekomstige releases.