Skip to content
Sneakerjagers

Sustainable Sneaker Search

Vind je nieuwe paar duurzame of pre-loved sneakers in onze zoekmachine

Onze duurzame favorieten

Toon meer

Pre-loved sneakers — Jouw refurbished tweedehands paartje

Toon meer

Nu populair en minstens 20% duurzaam vervaardigd

Toon meer

Sneakerstories met aandacht voor duurzaamheid

Toon meer

Reduce, Reuse, Remake – dat is de boodschap van Sneakerjagers om een einde te maken aan plastic afval.

In onze duurzame sneakerzoekmachine brengen we milieuvriendelijke sneakers op de voorgrond, zodat je gemakkelijk je nieuwe paar duurzame sneakers kunt vinden.

In samenwerking met WEAR, de Rotterdamse sneakerwinkel die used sneakers recyclet, kun je op onze zoekmachine tweedehands en refurbished sneakers bekijken om ze een nieuwe kans op leven te geven. De pre-loved sneakers worden grondig gereinigd, krijgen een nieuwe binnenzool en worden gerepareerd zodat ze er weer als nieuw uitzien!

Je kunt ook bladeren door je favoriete eco-friendly sneakers van merken als Nike, adidas, Veja, Puma, New Balance, Converse en Reebok. Let wel op het blaadjes-symbool om sneakers te vinden met minstens 20% gerecyclede materialen in gewicht.

Wil je het laatste nieuws weten over duurzaamheid in de sneakerwereld? Wij brengen je het laatste duurzame sneaker nieuws over onderwerpen als de nieuwste duurzame kleding collecties, innovaties in duurzaamheid, nieuwe duurzame sneaker releases, exclusieve interviews met duurzame voorstanders, de beste duurzame sneakers die momenteel op de markt zijn, en nog veel meer!