Skip to content
Newsfeed

PUMA Slipstream Bball event Parijs – recap

13 juni 2023 07:12
PUMA Slipstream Bball event Parijs – recap

Om de release van de PUMA Slipstream Bball te vieren, werd Sneakerjagers uitgenodigd naar een event in Parijs. Tijdens het PUMA Slipstream Bball event werd de geschiedenis van het klassieke silhouet toegelicht en waren er verschillende activiteiten gepland. Lees hier hoe het event in Parijs verliep.

Op naar Parijs

Op donderdagochtend stonden Mats, Nikki en Tommy Triggah om zeven uur ’s ochtends in Amsterdam. Samen met artiesten als Bully, Jay-Way en Sterre Marith, werd de groep opgehaald door de bus om naar Parijs te vertrekken. Na een lange, maar gezellige busreis werd het Sneakerjagers team ontvangen in het 1K Hotel in Parijs.

Aangekomen in het hotel, wachtten hen een pakketje op. De PUMA Slipstream Bball in de ‘Green’ colorway lag op het bed, samen met het programma en informatie over het event. Nadat iedereen zich had opgefrist, gingen de uitgenodigden naar het Tunesische streetfood restaurant Lyoom.

PUMA Slipstream
Beeld PUMA

Vervolgens werd iedereen verwacht bij B18, de locatie van het PUMA Slipstream Bball event. Het industriële design van de locatie was aangekleed in PUMA’s stijl en had een basketbalveld. Het event was voorzien van hapjes en drankjes en gedurende de dag draaide er verschillende dj’s. Op het Instagram-account van Sneakerjagers werd live verslag gedaan.

LaMelo Ball

In het gebouw was ook een PUMA Slipstream museum gezet waar je meer kon leren over de geschiedenis van de sneaker. Alle gasten druppelden binnen en om 20:00 uur startte het event. Na wat drankjes bij de bar gehaald te hebben, arriveerde niemand minder dan LaMelo Ball, ook wel bekend als Melo (@melo).

Melo PUMA Slipstream
Beeld PUMA

Melo is een Amerikaanse NBA-speler die momenteel speelt voor de Charlotte Hornets. Hij heeft al een langdurige partnership met PUMA en kwam dan ook gekleed in een PUMA outfit. Tijdens het event was Melo samen met Brisco de jury tijdens de PUMA basketbal freestyle battle. De winnaar van de battle won een meet-and-greet met de NBA-speler.

Na de komst van Melo kon iedereen drankjes halen en andere sneakerliefhebbers ontmoeten. Het event ging door tot na middernacht en na afloop kon men nog de stad in. De volgende ochtend werd iedereen verwacht bij het ontbijt en vertrok de bus terug naar Nederland. Een kort tripje naar Parijs dus, maar het was het zeker waard.

PUMA Slipstream event
Beeld PUMA
PUMA Slipstream Event

Bekijk hieronder de beelden van Sneakerjagers en PUMA. Vergeet ons niet te volgen op Instagram en blijf up-to-date van meer events als deze. Bekijk hieronder meer beelden van het event.

We willen PUMA bedanken voor de uitnodiging!

PUMA Slipstream Event Parijs
PUMA Slipstream Event Parijs
Puma Slipstream Event
Puma Slipstream Event
Puma Slipstream Event
Puma Slipstream Event
Puma Slipstream Event
Beelden Sneakerjagers