Skip to content
Newsfeed

De PUMA Slipstream Bball is nu verkrijgbaar in diverse colorways

1 juni 2023 22:43
De PUMA Slipstream Bball is nu verkrijgbaar in diverse colorways

De PUMA Slipstream Bball brengt ode aan de rijke geschiedenis van PUMA op het gebied van basketbal. Het tijdloze silhouet is op 1 juni 2023 gereleased bij PUMA en is verkrijgbaar in diverse colorways. Lees hier meer over het Bball pack en scoor jouw volgende paartje bij PUMA.

PUMA Slipstream Bball

De iconische basketbalschoen uit de jaren 80 is in een modern jasje gestoken. De PUMA Slipstream werd in 1987 geïntroduceerd en was direct een hit op het basketbalveld. Het model was de opvolger van de PUMA SKY LX, een silhouet dat destijds veel gedragen werd door basketballers.

PUMA Slipstream Bball
Foto’s Sneakerjagers

De Slipstream is een prestatiegerichte sneaker en staat voor comfort en stabiliteit. Met een leren bovenwerk en een stevig bovenwerk, was het paar een instant hit. Niet alleen op het speelveld was de sneaker een geliefd silhouet. Snel na zijn release werd de sneaker omarmd door de hiphop community.

Anno 2023 krijgt het model een nieuwe variant erbij; de PUMA Slipstream Bball. De geüpdatete variant komt met moderne details en premium materialen, maar blijft dichtbij het klassieke silhouet. De Slipstream Bball behoudt de essentie van de sneaker, maar biedt een eigentijdse en moderne uitstraling.

PUMA Slipstream Bball

De sneaker verschijnt in vier colorways, de ‘White’, ‘Blue’, ‘Yellow’ en ‘Green’. Het leren bovenwerk komt met suède details die de sneaker een chique uitstraling geven. Op het middenpaneel is het kenmerkende Formstrip-logo van PUMA geplaatst. Deze lijkt van de sneaker af te springen, wat voor extra dimensie zorgt.

Verstevigende materialen bij de hiel maken het een comfortabel paar en geven het model een chunky design. De perforatiegaatjes op de neus en op het middenpaneel helpen de sneaker ademen. Tot slot komen de PUMA brandings naar voren op de tong, hiel en middenzool.

De PUMA Slipstream Bball in de colorways ‘White’, ‘Blue’, ‘Green’ en ‘Yellow’ zijn nu te verkrijgen bij PUMA. Klik op de button hieronder en bekijk de collectie. Bekijk de foto’s van de Sneakerjagers hieronder.