Skip to content
Brand

20% korting op alles bij Snipes voor Singles Day

11 november 2022 06:20
20% korting op alles bij Snipes voor Singles Day

Beste singles (of stellen die van kortingen houden 😉)! Singles Day is ook dit jaar weer aangebroken en dat betekent maar één ding, heel veel kortingen. Singles day is ontstaan in China als een soort anti-Valentijnsdag om alleenstaande/ongetrouwde mensen te vieren. Veel winkels en merken hebben enorme kortingen zodat mensen zichzelf kunnen trakteren op een leuke shopping trip. Snipes is niet anders en heeft een actie waarbij je 20% korting krijgt op alles, met uitzondering van sommige artikelen.

Hieronder vind je een lijst van enkele artikelen die je met 20% korting kunt kopen. Maar er is nog veel meer, ga naar de Snipes website met de knop hieronder om het allemaal te bekijken!

De actie is alleen geldig op 11 november en met een minimum bestelbedrag van €20.

New Balance 725 ‘Bone’

Snipes
Snipes

Om onze lijst af te trappen, hebben we deze prachtige New Balance 725 in de bone colorway. Dit silhouet werd uitgevonden als een hardloopschoen, maar nu heeft het zijn weg gevonden naar de casual, alledaagse outfits van mensen. De neutrale bone colorway maakt het ook een perfecte schoen voor de komende herfst / winter dagen.

HUB North-Z ‘Off white’

Snipes
Snipes

Onze volgende binnenkomer is van HUB, een relatief nieuw en onafhankelijk bedrijf. HUB maakt duurzame sneakers met als missie ‘sneakers maken die mensen een goed gevoel geven’. Het model North-Z is gemaakt van hoogwaardig leer, wat in combinatie met de decoratieve stiksels een luxe uitstraling geeft.

PUMA Slipstream INVDR Lux ‘White/Grey’

Snipes
Snipes

Het volgende item op onze lijst is de PUMA Slipstream INVDR Lux. Dit model werd voor het eerst uitgebracht in 1987 als basketbalschoen, maar is tegenwoordig een alledaagse sneaker geworden. De combinatie van gebroken wit, wit en grijs maakt het een mooie sneaker voor de koudere maanden.

Nike WMNS Zoom Air Fire ‘Photon Dust’

Snipes
Snipes

De volgende sneaker op onze lijst is er een voor de dames. De Nike WMNS Zoom Air Fire in de ‘Photon Dust’ colorway is een sneaker met een technische en onconventionele look. Het wilde ontwerp en de comfortabele Zoom Air demping worden gecombineerd met een dikke foam zool om te zorgen voor comfort en een uitdagende look.

Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi ‘Black/White’

Snipes
Snipes

De volgende sneaker op deze lijst is er weer een voor de dames. De Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi combineert het klassieke en bekende uiterlijk van de originele All Star Chuck Taylor met een platform voor een moderne en vernieuwde look.

Timberland Heritage 6″ Premium Boot ‘Wheat’

Snipes
Snipes

Nu de winter in aantocht is, is het weer tijd om laarzen te dragen. En welke laars is iconischer dan de veelgeprezen Timberland Heritage 6″ Premium Boot in de kleur Wheat, ook wel bekend als de ‘Yellow Boot’. Hij behoeft weinig introductie, het is een klassieke laars die iedereen in zijn kast moet hebben.

adidas Originals Gazelle ‘Blau’

Snipes
Snipes

Om onze lijst te vervolgen, hebben we de adidas Originals Gazelle in de ‘Blau’ colorway. Deze populaire sneaker werd oorspronkelijk uitgebracht als voetbalschoen en is sindsdien uitgegroeid tot een fanfavoriet in de straatcultuur. Het nubuck bovenwerk van de schoen geeft hem een glad en zacht gevoel.

EightyFive 85 Heavy 2 Pocket Cargo Pants ‘Khaki’

Snipes
Snipes

Maak je geen zorgen, het zijn niet alleen schoenen die onder de actie vallen! Ook veel kledingstukken zijn afgeprijsd, zoals deze Heavy 2 Pocket Cargo Pant van EightyFive. Deze stijlvolle cargo is gemakkelijk te stylen en door zijn neutrale ‘Khaki’ is hij gemakkelijk te dragen in de herfst/winter.

SNIPES Small Logo Puffer Jacket ‘Dark Green’

Snipes
Snipes

En last but not least hebben we dit coole donkergroene pufferjack uit Snipes’ eigen collectie. Deze jas houdt je stijlvol en vooral warm tijdens de komende wintermaanden.

De hierboven getoonde producten zijn slechts een fractie van alle afgeprijsde artikelen. Klik op de knop hieronder om de rest te bekijken op de website van Snipes! Ter herinnering, de uitverkoop duurt slechts 1 dag, op 11 november 2022. Je moet een minimale bestelwaarde van €20 hebben om in aanmerking te komen voor de korting.

Klik op de andere knop hieronder om naar de Sneakerjagers Singles Day pagina te gaan voor meer deals!