Skip to content
Newsfeed

De Nike SB x Air Jordan 4 ‘White/Navy’ dropt in de lente van 2025

23 april 2024 16:00
De Nike SB x Air Jordan 4 ‘White/Navy’ dropt in de lente van 2025

Na het grote succes van de ‘Pine Green’ Air Jordan 4 in 2023, komen Jordan Brand en Nike SB weer opnieuw samen voor de release van een nieuwe colorway: de Nike SB x Air Jordan 4 ‘White/Navy’. Naar verwachting zal deze sneaker gaan droppen in maart 2025. Lees hier meer!

🎨 Colorway: Summit White/White-Navy-Neutral Grey-Gum Yellow-Varsity Red
#️⃣ Stylecode: DR5415-100
📅 Release: Maart 2025

Volgens geruchten krijgt het nieuwe paar een leren bovenwerk in Summit White, met een grijze suède neus, net zoals bij de ‘Pine Green’. Maar er is wel een twist vergeleken met de vorige versie: in plaats van de groene kleur op de eye stays, hiel en zool, wordt er nu gesproken over een marineblauwe tint.

Uiteraard zal het iconische rode Jumpman-logo niet ontbreken op de tong en de zolen. En natuurlijk schittert ook het Nike SB-logo in het wit op de hiel. Omdat het hier gaat om een samenwerking tussen Jordan en Nike SB, belooft deze sneaker niet alleen een stijlvolle toevoeging voor je collectie te zijn, maar deze biedt ook nog eens maximaal draagcomfort. Dit komt onder andere door Zoom Air-demping en een rubberen buitenzool voor grip.

Na het succes van de ‘Pine Green’ belooft de Nike SB x Air Jordan 4 ‘White/Navy’ ook weer enorm populair te zijn. Naar verwachting zal de sneaker gaan droppen in maart 2025. Blijf op de hoogte van updates en informatie over deze release door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen.

Nike SB x Air Jordan 4 'White/Navy'
Nike SB x Air Jordan 4 'White/Navy'
Nike SB x Air Jordan 4 'White/Navy'
Nike SB x Air Jordan 4 'White/Navy'