Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max BW ‘Marina’ komt terug

17 augustus 2021 10:34
De Nike Air Max BW ‘Marina’ komt terug

De Nike Air Max BW ‘Marina’ maakt een comeback voor het dertig jarig bestaan van dit model. Verschillende originele colorways komen terug waaronder de ‘Persian Violet’ en de ‘Black Persian’.

Naast de originele colorways is er een City Pack bevestigd. In dit pack is de Air Max BW geïnspireerd op verschillende steden zoals Rotterdam, Lyon en Los Angeles. Dit pack wordt verwacht op zondag 17 oktober.

Nike Air Max BW ‘Marina’ | DJ9648-400

Het bovenwerk van de Air Max BW is gemaakt met mesh, leer en neopreen. De Swoosh, hiel en bovenste veterogen zijn gemaakt van het rubberen materiaal. Het basis van het bovenwerk is van mesh met leren details en overlays er boven.

Op het bovenwerk zitten twee verschillende kleuren blauw. Een diepe blauw en een blauw dat nog net geen turkoois is. Deze twee kleuren zijn duidelijk opgedeeld. De donkere blauwe kleur zie je op het mesh, de voorste overlays en op de band die rondom de schoen loopt. Het lichter blauw zie je op de Swoosh, de kraag en op de tussenzool.

De middenzool en hielkap van dit model is in het wit. Op het bovenwerk zitten ook witte accenten. De buitenzool daarentegen is in het zwart.

De Nike Air Max BW ‘Marina’ heeft nog geen officiële releasedatum, maar wordt wel later dit jaar nog verwacht. Wil jij deze release niet missen en op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de releasekalender kan je meldingen aanzetten voor al jouw favoriete releases.

Nike Air Max BW 'Marina'
Nike Air Max BW 'Marina'
Nike Air Max BW 'Marina'
Nike Air Max BW 'Marina'
Nike Air Max BW 'Marina'