Skip to content

Maak kennis met Nike Air Max BW

De Nike Air Max BW is een populaire sneaker met een iconisch design en iconische demping. De Air Max BW is een gewild silhouet onder sneakerliefhebbers en heeft een gedurfde esthetiek en comfort. De Air Max BW werd voor het eerst geïntroduceerd in 1991 en is een uitbreiding van de Air Max-familie. De "BW" in de naam verwijst naar de grote zichtbare Air-Sole unit in de hiel, een kenmerk van deze schoen.

Ontwerp van Air Max BW

De Nike Air Max BW heeft verschillende opmerkelijke ontwerpelementen. Het meest opvallende ontwerpkenmerk is de zichtbare Air-Sole unit, die de hele hiel bedekt. Een grote Air unit zorgt voor responsieve demping, schokabsorptie en verbeterd comfort.

Daarnaast worden mesh en synthetische overlays gebruikt op het bovenwerk van de Air Max BW. Het ontwerp zorgt voor duurzaamheid, flexibiliteit en een optimale luchtstroom, zodat de voeten koel en comfortabel blijven.

Air Max BW heeft een reeks synthetische overlays die een golvend of rimpelachtig patroon op het zijpaneel vormen. Dit soort ontwerpdetails maken de schoen visueel interessanter en geven hem een opvallende look.

Verder heeft de Air Max BW een traditionele vetersluiting die zorgt voor een veilige en verstelbare pasvorm. Met de veters kun je de pasvorm en ondersteuning op maat maken. Het gedurfde ontwerp, de prominente Air demping en het unieke zijpaneel hebben van deze schoen een favoriet gemaakt onder verzamelaars en liefhebbers.