Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max BW ‘Cream’

9 maart 2022 14:41
Where to cop: Nike Air Max BW ‘Cream’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op donderdag 10 maart 2022 om 9.00 uur wordt de Nike Air Max BW ‘Cream’ gereleased. Deze sneaker bevat vooral de kleuren ‘Cream’ en ‘Hemp’. Dit maakt deze colorway een wat subtielere dan zijn voorgangers. Om je op weg te helpen hebben wij een overzicht gemaakt van de winkels waar de Nike Air Max BW ‘Cream’ te koop zal zijn.

Nike Air Max BW ‘Cream’ | DJ9648-200

Nike designer Tinker Hatfield heeft in 1991 de Nike Air Max BW ontworpen. BW staat voor ‘Big Window’, wat verwijst naar de grote Air Unit in de sneaker. Er zijn inmiddels al vele colorways uitgekomen en nu is de ‘Cream’ aan de beurt.

Nike Air Max BW 'Cream'
Nike Air Max BW 'Cream'

Het bovenwerk komt in verschillende tinten beige, er is vooral gebruik gemaakt van de kleuren ‘Cream’ en ‘Hemp’. Deze kleuren worden onderbroken door witte panelen, die zorgen voor een sportieve look.

Nike Air Max BW 'Cream' zijkant
Nike Air Max BW 'Cream' bovenkant

De combinatie van Max demping, een middenzool van foam en luchtige mesh-accenten zorgen samen voor maximale comfort. Naast mesh is er ook gebruik gemaakt van de materialen neopreen en suède.

Nike Air Max 'Cream'
Nike Max BW 'Cream'

Op de heel is de Air Max branding te lezen. Daarnaast kun je de Nike branding vinden op de inlegzolen en op de tong.

Where to cop?

De Nike Air Max BW ‘Cream’ zal uitkomen op donderdag 10 maart 2022 om 9.00 uur via verschillende stores online. Om het scoren van dit paartje gemakkelijker te maken hebben we een overzicht gemaakt. Klik op de afbeeldingen hieronder om doorverwezen te worden naar de website van de desbetreffende winkel.

Nike 'Cream'
Nike
Nike 'Cream' BSTN
BSTN
Nike 'Cream' One Block Down
One Block Down
Nike 'Cream' Overkill
OVERKILL
Nike 'Cream' Asphaltgold
Asphaltgold
Nike 'Cream' 43einhalb
43einhalb
Nike 'Cream' Footdistrict
Footdistrict
Nike 'Cream' A few
AFEW
Nike 'Cream' elementos
4Elementos
Nike 'Cream' Offspring
Offspring

Raffle

Naast een release kan de ‘Cream’ gekocht worden via een raffle. Deze raffle verloopt via de app van Size. De raffle is al geopend dus als je op de afbeelding hieronder klikt, kun je je snel inschrijven!

'Cream' Size
Size

Marktplaatsen

Mocht je de release gemist hebben? Geen zorgen! De ‘Cream’ zal te koop zijn via verschillende marktplaatsen. Klik op de winkels hieronder om naar de website te gaan!

'Cream' StockX
StockX
'Cream' Klekt
Klekt
'Cream' eBay
eBay

Vergeet niet om op donderdag 10 maart 2022 je wekker te zetten, de Nike Air Max BW ‘Cream’ zal namelijk om stipt 9.00 uur ’s ochtends online komen. Hou onze release kalender in de gaten voor meer releases. Succes met het scoren van dit paartje!

Nike Air Max BW 'Cream'

DJ9648-200 · Prijs vanaf €174,-

Naar alle aanbieders