Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max BW ‘Marina’

22 maart 2022 12:49
Where to cop: Nike Air Max BW ‘Marina’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op donderdag 24 maart 2022, komt de Nike Air Max BW ‘Marina’ uit. Al eerder maakte de ‘Persian Violet’ en ‘Black Persian’ een comeback, nu is het de beurt aan de ‘Marina’. Om jullie op weg te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de shops waar de Nike Air Max BW ‘Marina’ te koop zal zijn!

Nike Air Max BW ‘Marina’ | DJ9648-400

Nike designer, Tinker Hatfield, ontwierp de Nike Air Max BW in 1991. In dit jaar zijn een handvol OG’s gereleased. Één van de minder bekende colorways was de Nike Air Max BW ‘Marina’. BW staat voor ‘Big Window’, verwijzend naar de grote Air Unit in de sneakers. Deze Air Unit’s zijn groter dan die van zijn voorganger de Air Max 1.

Nike Air Max BW Marina
Nike Air Max BW Marina

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh, leer en neopreen. Daarnaast zijn de swoosh, hiel en bovenste veterogen gemaakt van rubber. De schoen komt dus in een perfecte combinatie van materialen.

Nike Air Max BW Marina
Nike Air Max BW Marina

Er zijn twee kleuren blauw gebruikt voor het bovenwerk, Marina en Jade. Marina is een donker blauwe kleur en Jade ligt tegen turkoois aan. De donkere kleur zie je op het mesh, de voorste overlays en op de band die rondom de schoen loopt. Het lichter blauw zie je op de swoosh, de kraag en op de tussenzool.

Nike Air Max BW Marina
Nike Air Max BW Marina

De middenzool is bedekt met wit, ook op het bovenwerk zitten witte accenten. Dit geeft de schoen een sportieve look. De Air Max branding op de hiel en het Nike logo op de inlegzolen en op de tong, maken het ontwerp af.

Where to cop?

De Nike Air Max BW ‘Marina’ zal te koop zijn op donderdag 24 maart 2022 om 9.00 uur bij verschillende stores online. Hieronder volgt een overzicht waar je de ‘Marina’ kunt aanschaffen, klik op de afbeeldingen om naar de desbetreffende winkel te gaan!

Nike
Nike
BSTN
BSTN
43einhalb
43einhalb
Footdistrict
Footdistrict
AFEW
AFEW
Nigra Mercato
Nigra Mercato
4elementos
4Elementos
Urbanstar
Urbanstar

Raffles

De ‘Marina’ kan ook gekocht worden via verschillende raffles. Een raffle is een loting waarbij je uitgeloot moet worden om de sneaker te kunnen kopen. De raffles zijn al geopend, schrijf je daarom snel in om extra kans te maken!

One Block Down
One Block Down
Asphaltgold
Asphaltgold
End
End

Marktplaatsen

Mocht je de release gemist hebben, geen zorgen! De ‘Marina’ is te koop bij twee verschillende marktplaatsen. Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de shops te gaan!

StockX
StockX
eBay
eBay

Vergeet niet om op donderdag 24 maart 2022 je wekker te zetten, de Nike Air Max BW ‘Marina’ zal namelijk om stipt 9.00 uur ’s ochtends beschikbaar zijn. Hou vooral ook onze release kalender regelmatig in de gaten voor meer releases!

Nike Air Max BW 'Marina'

DJ9648-400 · Prijs vanaf €173,-

Naar alle aanbieders