Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max BW komt in een ‘Hemp’ colorway

19 augustus 2021 22:00
De Nike Air Max BW komt in een ‘Hemp’ colorway

De Nike Air Max BW viert in 2021 hun dertig-jarig bestaan met een hoop oude en nieuwe colorways. Eerder in augustus zagen we dat de Air Max BW ‘Marina’ een comeback zal maken. Nike heeft nu bevestigt dat er ook een gloednieuw ‘Hemp’ kleurenschema zal uitkomen voor de herfst.

Nike Air Max BW ‘Hemp’ | DJ9648-200

Het bovenwerk van deze Air Max BW is bedekt in verschillende tinten beige. De kraag is wat roziger, terwijl de rest van het bovenwerk juist wat grijziger is. De Swoosh daarentegen is een duidelijke bruine kleur.

Door de verschillende elementen van dit silhouet is het mogelijk om veel verschillende kleuren te gebruiken. Rondom het bovenwerk loopt een witte rand. De hielkap en middenzool zijn ook in het wit.

De materialen die gebruikt worden tijdens het productieproces van deze sneaker zijn mesh, neopreen en suède. Deze materialen vormen de upper van het model.

De buitenzool is zwart en de middenzool is wit. Rondom de Air Unit zit een tussenzool in dezelfde kleur als de Swoosh. Bekijk de beelden van deze colorway hier onder.

De releasedatum van de Nike Air Max BW ‘Hemp’ is voor Europa nog niet bekend. Volg ons op Instagram en download de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven van deze release.

Nike Air Max BW 'Hemp'
Nike Air Max BW 'Hemp'
Nike Air Max BW 'Hemp'
Nike Air Max BW 'Hemp'
Nike Air Max BW 'Hemp'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date