Skip to content

Union LA x BBS x Air Jordan 1 High OG 'Pale Vanilla'
FD2565-100
82% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 1 Low WMNS 'Legend Light Brown'  - Method of MakeTrophy Room x Air Jordan 1 Low OG - 2024Air Jordan 1 Mid SE 'Black Gold'Air Jordan 1 Low 'Gym Red'Air Jordan 1 Mid SE 'White Ice Blue'Air Jordan 1 High OG 'Washed Black'

Productdetails

StylecodeFD2565-100
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayWhite/Pale Vanilla
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum26-08-2023
Beoordeling8.2 / 10 (482 stemmen)
Gepubliceerd19 april 2023 16:21
Bijgewerkt28 maart 2024 05:13
De Union LA x BBS x Air Jordan 1 High OG 'Pale Vanilla' is een unieke samenwerking tussen de Los Angeles streetwearwinkel Union, BBS en het sportmerk Jordan. 

De upper van de sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een mix van ‘Sail’, ‘Wolf Grey’, ‘Muslin’, ‘Kinetic Green’, en ‘University Gold’ die de 'Pale Vanilla'-colorway vormen.

Een opvallend kenmerk is de 'UN/LA'-tag aan de zijkant van deze sneaker, met zichtbare groene stiksels en 'BBS' geborduurd op de hielen. Deze borduring is een knipoog naar Beth, de vrouw van Union-oprichter Chris Gibbs en haar merk Bephie's Beauty Supply. Een ander opvallend kenmerk is het geweven detail dat rondom de hele sneaker is te zien. Dit geeft de sneaker een unieke look en feel.

De Union LA x BBS x Air Jordan 1 High OG 'Pale Vanilla' heeft de kenmerkende Air-technologie in de zool, waardoor de sneaker zeer comfortabel is om te dragen. De outsole is gemaakt van rubber en heeft een patroon dat zorgt voor uitstekende grip en tractie op verschillende soorten ondergronden.

De sneaker wordt geleverd met een extra set veters, zodat je ze kunt vervangen als dat nodig is, en wordt verpakt in speciale shoe box.

Deze sneaker is een must-have voor sneakerliefhebbers vanwege zijn unieke ontwerp en de samenwerking tussen drie invloedrijke merken.
Union LA x BBS x Air Jordan 1 High OG 'Pale Vanilla' FD2565-100
304
aug.
26
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download