Skip to content

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive'
DZ4137-106
91% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 1 Low SE 'Washed Denim'Air Jordan 1 Mid SE 'Metallic Silver'Air Jordan 1 High OG WMNS 'Latte'Air Jordan 1 High 'Green Glow'Air Jordan 1 Low WMNS 'Particle Beige'Air Jordan 1 Low SE WMNS 'Muslin'

Productdetails

StylecodeDZ4137-106
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwaySail/Black/Olive
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum26-04-2023
Beoordeling9.1 / 10 (7393 stemmen)
Gepubliceerd6 september 2022 11:30
Bijgewerkt25 april 2024 07:28
Als onderdeel van de zeer populaire samenwerkingen met Travis Scott presenteert de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP 'Olive' zich met een ontwerp dat eerder te zien was in de gehypte Travis Scott X Air Jordan 1 Low 'Cactus Jack' en Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low 'Reverse Mocha'. Het lage silhouet heeft een suède zwart lederen basis met gladde wit lederen overlays. Deze terughoudende kleuren zorgen dat de nadruk ligt op de omgekeerde oversized Swoosh op de zijkant van de sneaker die een 'Olive' groene tint krijgt. De merkelementen op de tong houden vast aan de traditie van de samenwerking met een label met het 'Nike' logo in rood op een zwarte achtergrond, terwijl op de zijkant het 'Cactus Jack' logo in groen op een grijs label staat. De heel tab bevat ook merkelementen, zo is inhet rood een Wings-logo te zien op de rechter schoen en zie we een secundaire 'Cactus Jack' logo op de linker schoen.  De binnenzool is ook voorzien van verschillende merkelementen, terwijl de buitenkant wordt gecompleteerd door een 'Sail'-tussenzool in combinatie met een donker olijfgroene buitenzool.

De sneaker wordt geleverd in een gemerkte doos die de samenwerking benadrukt en de vier sets veters in zwart, olijf, wit en rood maken het makkelijker om hem bij je outfit te passen. Het ontwerp is ook verkrijgbaar in PS en TD maten. 
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG SP WMNS 'Olive' DZ4137-106
6,1K
apr.
26
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download