Skip to content

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Neutral Olive'
FZ3124-200
92% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 1 Mid SE 'Metallic Silver'Air Jordan 1 Low WMNS 'Particle Beige'Air Jordan 1 High OG WMNS 'Latte'Air Jordan 1 High Golf 'University Blue'Air Jordan 1 Mid SE WMNS 'Seersucker'Air Jordan 1 High 'Green Glow'

Productdetails

StylecodeFZ3124-200
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 1
ColorwayNeutral Olive/Black-Sail/Lemon Twist/Baroque Brown
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum13-10-2023
Beoordeling9.2 / 10 (2748 stemmen)
Gepubliceerd5 juni 2023 12:08
Bijgewerkt2 mei 2024 06:42
De zeer gewilde Travis Scott x Air Jordan 1 Low 'Neutral Olive' zal je schoenenspel verbeteren. Gerenommeerd design en streetwear fashion komen samen in deze Jordan Brand en rapper Travis Scott collab.

De schoen heeft een bovenkant van hoogwaardig suède en leer in een prachtige 'Neutral Olive' basis die hem een slanke en aanpasbare uitstraling geeft. Witte overlays van glad leer verhogen de duurzaamheid van de sneaker en creëren een zachte achtergrond voor de zwarte omgekeerde Swoosh. Elk element van de schoen - van het herkenbare omgekeerde Swoosh-embleem tot het Cactus Jack-logo op de tong en binnenzool - weerspiegelt de stijl van Travis Scott. Daarnaast heeft de sneaker een verborgen opbergzakje op de enkelkraag, wat het ontwerp een praktische twist geeft.

Met de dempende middenzool en gewatteerde kraag van de Air Jordan 1 Low voor de hele dag ondersteuning stap je in ongeëvenaard comfort. De rubberen buitenzool biedt uitstekende tractie en zorgt voor stabiliteit en grip op elk terrein. 

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low 'Neutral Olive' levert kwaliteit en design, of je nu een fan bent van de muziek van Travis Scott of een sneakerfanaat die op zoek is naar een opvallende toevoeging aan je collectie. Laat deze ongelooflijk populaire samenwerking, die basketbalgeschiedenis en straatcultuur perfect combineert, niet aan je neus voorbijgaan.
Travis Scott x Air Jordan 1 Low Golf 'Neutral Olive' FZ3124-200
2,3K
okt.
13
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download