Skip to content

Puma RS-Trck OTDR 'Platinum Grey'
390718-02
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

KidSuper x Puma Velophasis Nu 'Olive Green'KidSuper x Puma Velophasis Nu 'Totally Taupe'Puma Dics Blaze OGPuma R698 Minerals 'Pale Lemon Glacier Grey'Puma CA Pro Mid sneakers voor HerenPuma Smash v2 Leather

Productdetails

Stylecode390718-02
MerkPuma
ModelPuma Velophasis
ColorwayPlatinum Gray/Granola/Orange
KleurGrijs
DoelgroepMannen
Releasedatum03-06-2023
Beoordeling10 / 10 (3 stemmen)
Gepubliceerd26 mei 2023 05:11
Bijgewerkt19 april 2024 06:31
De Puma RS-Trck OTDR 'Platinum Grey' sneaker zal je helpen je sneaker game te verbeteren. Dit gelikte, modieuze schoeisel is gemaakt om je op je gemak en on-trend te houden.

Deze schoen heeft een flexibele en chique uitstraling met een bovenwerk in platinagrijs. De 'Granola' tussenzool en veters vormen een mooie aanvulling op het grijs, terwijl de oranje details rond de tong en hiel eigentijds en opvallend zijn. Voor de constructie van het bovenwerk zijn hoogwaardige materialen gebruikt voor een lange levensduur en een goede pasvorm. De RS-Trck OTDR is een uitstekende optie voor mensen die waarde hechten aan mode, omdat het aspecten van klassiek design combineert met een moderne flair.

Deze schoen, die is gemaakt met het oog op prestaties, heeft Puma's baanbrekende RS-technologie in de tussenzool voor verbeterde ondersteuning en demping. Je kunt op elk terrein goed uit de voeten dankzij de geweldige grip van de rubberen buitenzool. 

De Puma RS-Trck OTDR 'Platinum Grey' is de ideale combinatie van mode en nut, of je nu de straat op gaat of naar de sportschool.
Puma RS-Trck OTDR 'Platinum Grey' 390718-02
3
jun.
3
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download