Skip to content

Puma Final Fantasy XIV x Slipstream 'Dark'
307713-01

Misschien vind je dit ook leuk

RIPNDIP x Puma Slipstream 'White'Puma SlipstreamPuma Slipstream ThriftedSpongeBob SquarePants x Puma Slipstream 'SpongeBob'PUMA  Slipstream Cord SneakersPuma Slipstream Hi

Productdetails

Stylecode307713-01
MerkPuma
ModelPuma Slipstream
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Gepubliceerd11 maart 2023 05:30
Bijgewerkt19 april 2024 06:32
Gaming en sneakers ontmoeten elkaar opnieuw in een spannende samenwerking tussen Puma en de Japanse ontwikkelaar en uitgever van videogames Square Enix. De Final Fantasy XIV x Puma-collectie bestaat uit 4 sneakers geïnspireerd op het videospel. Final Fantasy XIV groeide uit tot een van de populairste games aller tijden, dus geen wonder dat het de aandacht trok van de Duitse sportkleding. De collectie bestaat uit twee ontwerpen, Slipstream en RS-X die elk in twee colorways komen, een lichte in wit met blauwe en groene accenten en een donkere in zwart en koude tinten.

De Final Fantasy XIV x Puma Slipstream 'Dark' heeft een aantrekkelijk ontwerp, gekleed in een zwart en paars kleurenpalet. Het gladde leren bovenwerk heeft een zwarte basis met 'Tapa' grijze overlays. Het klassieke 'Formstrip' logo komt in een donkerpaarse tint, aan de bovenkant geschetst door een ding stip van 'Perano' lichtpaars. De twee tinten worden in detail gebruikt in het hele bovenwerk van de schoen, evenals in de constructie van het tongriempje, het 'Puma'-logo op de binnenzool en het Final Fantasy XIV-embleem op de hiel. De sneaker heeft een lichtpaarse soklijn en een witte zool. Op de veters zit een paarse zeshoekige diamant als mooie verwijzing naar de samenwerking.

De collectie bevat ook een Slipstream 'White', RS-X 'Light' en 'Black'.
Puma Final Fantasy XIV x Slipstream 'Dark' 307713-01
0
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download