Skip to content

Final Fantasy XIV x Puma Slipstream 'White'
307713_02
62% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

AMI x  Slipstream Low 'Pristine'Puma Slipstream Lo Retro RIPNDIP x Puma Slipstream 'White'SpongeBob SquarePants x Puma Slipstream 'SpongeBob'Puma Slipstream Lo Vintage 'Navy'Puma Slipstream Xtreme Earth

Productdetails

Stylecode307713_02
MerkPuma
ModelPuma Slipstream
ColorwayWhite/Blue/Turquoise
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum25-03-2023
Beoordeling6.2 / 10 (29 stemmen)
Gepubliceerd7 maart 2023 15:55
Bijgewerkt8 maart 2024 06:29
Gaming en sneakers ontmoeten elkaar weer in een spannende samenwerking tussen Puma en de Japanse ontwikkelaar en uitgever van videogames Square Enix. De Final Fantasy XIV x Puma-collectie bestaat uit 4 sneakers geïnspireerd op het videospel. Final Fantasy XIV groeide uit tot een van de populairste games aller tijden, dus geen wonder dat het de aandacht trok van de Duitse sportkleding. De collectie bestaat uit twee ontwerpen, Slipstream en RS-X die elk in twee colorways komen, een lichte in wit met blauwe en groene accenten en een donkere in zwart en koude tinten. 

De Final Fantasy XIV x Puma Slipstream 'White' heeft een aantrekkelijk ontwerp, gekleed in een wit, blauw en groen kleurenpalet. Het gladde leren bovenwerk heeft een witte basis met 'Sugar Cane' overlays. Het klassieke 'Formstrip'-logo is uitgevoerd in Shakespeare-blauw, met aan de bovenkant een streepje Sinbad-groen. De twee tinten worden in detail gebruikt in het hele bovenwerk van de schoen, evenals in de constructie van de gecoate tong, het 'Puma'-logo op de binnenzool en het Final Fantasy XIV-embleem op de hiel. De sneaker heeft een Navy soklijn en een witte zool. Op de veters zit een groene zeshoekige diamant als mooie verwijzing naar de samenwerking.

De collectie bevat ook een Slipstream 'Dark', RS-X 'Light' en 'Black'.
Final Fantasy XIV x Puma Slipstream 'White' 307713_02
7
mrt.
25
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download