Skip to content

Puma Final Fantasy XIV x RS-X 'Light'
307601_02
33% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Wmns RS-X 'Unexpected Mix'Puma RS-X Soft Wns dewdrop white Playstation x Puma RS-X GS 'Black'Puma RS-X Efekt PRM sneakers voor DamesPuma RS-X Soft Puma RS-X Efekt PRM sneakers

Productdetails

Stylecode307601_02
MerkPuma
ModelPuma RS-X
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Gepubliceerd20 maart 2023 05:26
Bijgewerkt11 april 2024 13:47
Gaming en sneakers ontmoeten elkaar weer in een spannende samenwerking tussen Puma en de Japanse ontwikkelaar en uitgever van videogames, Square Enix. De Final Fantasy XIV x Puma-collectie bestaat uit 4 sneakers geïnspireerd door het videospel. Final Fantasy XIV groeide uit tot een van de populairste games aller tijden, dus geen wonder dat het de aandacht trok van de Duitse sportmerk. De collectie bestaat uit twee ontwerpen, Slipstream en RS-X die elk in twee colorways komen, een lichte in wit met blauwe en groene accenten en een donkere in zwart en koude tinten.

De Final Fantasy XIV x Puma RS-X 'Light' heeft een intrigerend ontwerp, gekleed in een wit en blauw kleurenschema. Het bovenwerk is uitgevoerd in een witte mesh basis met crème lederen overlays en extra 'Astral' blauwe patches rond de toebox. Het klassieke 'Formstrip' logo komt in een minimalistisch ontwerp, eenvoudig omlijnd door dunne blauwe strepen. 'Dusty Aqua' is gebruikt voor de sokvoering, kraag en co-branded elementen op het tongriempje en de binnenzool. De tussenzool van de sneaker is gekleed in lichtblauw, geaccentueerd met 'Astral' delen op de voorvoet en 'Dusty Aqua' op de achterkant. De rubberen buitenzool heeft een abstract ontwerp in wit en blauw, waardoor de consistentie van het kleurthema behouden blijft.

De collectie bevat ook een RS-X 'Black', Slipstream 'White' en 'Dark'.
Puma Final Fantasy XIV x RS-X 'Light' 307601_02
-1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download