Skip to content

Final Fantasy XIV x Puma RS-X 'Black'
307601_01
57% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Playstation x Puma RS-X 'Glacial Grey'Playstation x Puma RS-X 'Black'Puma RS-X Soft Wns dewdrop white Puma RS-X Soft Playstation x Puma RS-X GS 'Black'Puma Wmns RS-X 'Unexpected Mix'

Productdetails

Stylecode307601_01
MerkPuma
ModelPuma RS-X
ColorwayBlack/Purple/Light Blue
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum25-03-2023
Beoordeling5.7 / 10 (23 stemmen)
Gepubliceerd7 maart 2023 16:02
Bijgewerkt11 april 2024 14:20
Gaming en sneakers ontmoeten elkaar weer in een spannende samenwerking tussen Puma en de Japanse ontwikkelaar en uitgever van videogames, Square Enix. De Final Fantasy XIV x Puma-collectie bestaat uit 4 sneakers geïnspireerd door het videospel. Final Fantasy XIV groeide uit tot een van de populairste games aller tijden, dus geen wonder dat het de aandacht trok van de Duitse sportmerk. De collectie bestaat uit twee ontwerpen, Slipstream en RS-X die elk in twee colorways komen, een lichte in wit met blauwe en groene accenten en een donkere in zwart en koude tinten.

De Final Fantasy XIV x Puma RS-X 'Black' heeft een intrigerend ontwerp, gekleed in een zwart en paars kleurenschema. Het bovenwerk is uitgevoerd in een zwarte mesh basis met 'Purple Charcoal' leren overlays en extra grijze patches rond de toebox. Het klassieke 'Formstrip' logo komt in een minimalistisch ontwerp, eenvoudig omlijnd door dunne grijze strepen. 'Electric Orchid', gebruikt voor de sokvoering, komt ook terug op de co-branded elementen op het tongriempje en de binnenzool. De tussenzool van de sneaker is uitgevoerd in zwart, geaccentueerd met grijze delen op de voorvoet en paarse op de achterkant. De rubberen buitenzool heeft een abstract ontwerp in zwart en paars, waardoor het kleurenthema consistent blijft.

De collectie bevat ook een RS-X 'Light', Slipstream 'White' en 'Dark'.
Final Fantasy XIV x Puma RS-X 'Black' 307601_01
3
mrt.
25
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download