Skip to content

Nike Dunk Low WMNS 'Sesame Alabaster'
FZ4341-100
76% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low WMNS 'Burnt Sunrise'Nike Dunk Low WMNS 'Photon Dust'

Productdetails

StylecodeFZ4341-100
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayCoconut Milk/Sesame/Alabaster/Light Bone
KleurBeige
DoelgroepVrouwen
Releasedatum04-03-2024
Beoordeling7.6 / 10 (33 stemmen)
Gepubliceerd29 januari 2024 05:30
Bijgewerkt19 mei 2024 07:29
De Nike Dunk Low 'Sesame Alabaster' is een stijlvolle sneaker die een eerbetoon is aan de jaren '80 basketbalcultuur. De schoen is gemaakt van een mix van leer, canvas, suède en hennepveters en biedt een vintage look met modern comfort. 

De olijfkleurige tinten worden aangevuld door suède Swoosh-logo's, terwijl levendige rode accenten op de tong, binnenzool en hiel zorgen voor een opvallend contrast. De unieke esthetiek van de sneaker wordt gecompleteerd door een gespikkelde tussenzool van licht been en een rubberen buitenzool van donker stucco. 

Met zijn mix van texturen en kleuren zal deze sneaker zeker opvallen. Hij is veelzijdig genoeg om bij verschillende outfits te dragen, van casual tot gekleed. Je kunt hem combineren met jeans, shorts of zelfs een rok om een chique look te creëren. De Nike Dunk Low 'Sesame Alabaster' voor dames is een must-have voor elke sneakerfanaat die een vleugje retrostijl aan zijn garderobe wil toevoegen.
Nike Dunk Low WMNS 'Sesame Alabaster' FZ4341-100
17
mrt.
4
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download