Skip to content

Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom'
FD0860-001
91% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike SB Dunk Low J-Pack 'Chicago'Nike SB Dunk Low Pro ISO 'White Gum'Nike SB Dunk Low Pro 'Wheat'FroSkate x Nike SB Dunk High Pro QS 'All Love No Hate'

Productdetails

StylecodeFD0860-001
MerkNike SB
ModelNike SB Dunk
ColorwayPhantom/Safety Orange/Malachite
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-06-2023
Beoordeling9.1 / 10 (1039 stemmen)
Gepubliceerd25 maart 2023 06:22
Bijgewerkt25 april 2024 07:28
De Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom' is een speciale editie van de populaire SB Dunk Low-sneaker, die in samenwerking met het Mexicaanse frisdrankmerk Jarritos is uitgebracht. De sneaker heeft een opvallend kleurenschema dat is geïnspireerd op de levendige kleuren van de Jarritos-frisdrankflessen en hun kenmerkende logo.

De 'Phantom'-colorway is uitgevoerd in een kleurenschema van 'Phantom', 'Safety Orange' en 'Malachite'. De sneaker heeft een upper van premium wit leer dat gepaard gaat met hennep overlays. Het witte leren upper geeft de sneaker een schone en minimalistische uitstraling, terwijl de hennep overlays een textuur en diepte toevoegen aan het ontwerp.  Opvallende kenmerken van de Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom' zijn de co-branding op het tonglabel en de extra Jarritos-branding op de back tab en zijkanten van de hiel.

De Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom' is een unieke sneaker die perfect is voor liefhebbers van skateboarden en sneakers. De samenwerking tussen Nike en Jarritos heeft geleid tot een opvallend en stijlvol ontwerp dat perfect past bij de cultuur en esthetiek van de skatewereld. Als je op zoek bent naar een unieke en functionele sneaker, dan is de Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom' een geweldige optie om te overwegen.
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom' FD0860-001
847
jun.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download