Skip to content

Nike Dunk Low PS 'Two-Toned Grey'
DH9756-001
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low WMNS 'Rose Whisper'Nike Dunk Low 'Vintage Green'

Productdetails

StylecodeDH9756-001
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayPure Platinum/Wolf Grey/White
KleurGrijs
DoelgroepJongens, Meisjes
Releasedatum01-04-2023
Beoordeling7.4 / 10 (296 stemmen)
Gepubliceerd15 februari 2022 10:09
Bijgewerkt3 mei 2024 16:05
De Nike Dunk Low PS 'Two-Toned Grey' is een stijlvolle sneaker met een kenmerkend ontwerp dat klassieke en eigentijdse elementen combineert. Deze sneaker is ontworpen voor de jongere generatie en is speciaal gemaakt voor kinderen.

De 'Two-Toned Grey' colorway van de Nike Dunk Low PS heeft een opvallend tweedelig grijs kleurenschema. De upper is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft verschillende tinten grijs die mooi in elkaar overlopen. Deze subtiele kleuren geven de sneaker een verfijnde en veelzijdige uitstraling.

De Nike Dunk Low PS 'Two-Toned Grey' is niet alleen een trendy sneaker, maar ook een duurzame keuze voor kinderen. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen maken deze sneaker geschikt voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten. Met zijn moderne uitstraling en comfortabele pasvorm is de Nike Dunk Low PS 'Two-Toned Grey' een geweldige keuze voor jonge sneakerliefhebbers die stijl en functionaliteit willen combineren.
Nike Dunk Low PS 'Two-Toned Grey' DH9756-001
144
apr.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download